PAŠĆE ČAST! Rajaković MORA da održi OBEĆANJE! Het-trik Toronta! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.02.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle tri vezana poraza, Toronto Reptorsi su uspeli da zabeleže treću uzastopnu pobedu, ovog puta nad Indijanom rezultatom 130:122.

PAŠĆE ČAST! Rajaković MORA da održi OBEĆANJE! Het-trik Toronta! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ova pobeda je došla kao plod sjajne igre Skota Barnsa, koji je završio utakmicu sa 21 poenom, 12 skokova i 12 asistencija.

Posebno je impresivan bio Grejdi Dik sa 18 poena, sa savršenim procentom šuta za tri poena 4/4, dok je Ar Džej Beret doprineo sa 24 poena, a Očaji Agbadži sa 13. Trener gostiju Darko Rajaković istakao je da je ovo samo početak za ovu mladu ekipu i da ih čeka još mnogo toga da nauče kako bi postali još bolji.

Srpski stručnjak dao je pre tri meseca obećao igračima da će platiti večeru svim igračima Toronta, ukoliko vežu tri trijumfa, pa pošto se sada to i dogodilo, Rajaković će morati da zavuče ruku u džep!

U drugom meču, Njujork Niksi su ostvarili pobedu nad Detroit Pistonsima rezultatom 113:111. Pobedonosni koš postigao je Doš Hart samo 2,8 sekundi pre kraja utakmice, na asistenciju sjajnog Džejlena Bransona, koji je bio najbolji u slavljeničkom timu sa 35 poena i 12 skokova. S druge strane, Kejd Kaningem je bio najefikasniji u ekipi Detroita sa 32 poena.

U ostalim utakmicama, Bruklin Netsi su slavili protiv Memfis Grizlisa rezultatom 111:86.


Paskal Sijakam, koji se nije štedeo protiv svog bivšeg kluba, ubacio je 27 poena za Reptorse, dok je najbolji u redovima Indijane bio Benedikt Maturin sa impresivnih 34 poena i devet skokova. Ovo je definitivno bila sjajna noć za ljubitelje košarke širom lige, sa mnogo uzbuđenja i iznenađenja na terenu.

Srpski reprezentativac Nikola Jović nije igrao u pobedi Majamija nad Sakramentom, zbog suspenzije, a trijumf tima sa Floride obeležio je Bam Adebajo s 28 poena, koliko je dao i Kigan Marej iz redova "kraljeva".

REZULTATI:

Indijana - Toronto 122:130

/Maturin 34 - Beret 24/

Njujork - Detroit 113:111

/Branson 34 - Kaningem 32/

Memfis - Bruklin 86:111

/Stivens 17 - Šreder 18/

Sakramento - Majami 110:121

/Marej 28 - Adebajo 28/

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading