AU, KAKVE REČI! Grin se na SRPSKOM obratio Jokiću, pa mu poručio: NAJVEĆI si BRATE! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.02.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromno poštovanje za Nikolu.

AU, KAKVE REČI! Grin se na SRPSKOM obratio Jokiću, pa mu poručio: NAJVEĆI si BRATE! (VIDEO)

Foto: x.com

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Golden Stejt Voriorse 119:103, a srpski košarkaš Nikola Jokić postigao je novi tripl-dabl sa 32 postignuta poena, a uz to je dodao i 16 skokova i 16 asistencija. 

Nikola se igra košarke, njegova lakoća poketa je nešto do sada neviđeno za centra, a nema nameru da stane.

Jokiću je prijala ol-star pauza, a nakon mini predaha je nastavio da gazi rivale u ligi.

To je na svojoj koži osetio i Drejmond Grin, centar voriorsa. Loš momak NBA lige retko koga poštuje, a Nikola je upravo u toj kategoriji.

Imali su  Drejmond i Nikola jedan malo jači fizički kontakt, ali Grin zna da je sve bilo u žaru borbe.

- Ako ćemo da igramo protiv tog tima u plej-ofu, moraćemo da napravimo neka prilagođavanja, kako bismo došli u situaciju da pobedimo. To je veliki tim. Džoker, 36 poena, 16 skokova i asistencija, napravio je pravi pakao večeras. Moram iskreno da kažem da sam imao dobre "meč-apove" sa Džokerom, ali večeras mi je priuštio pakao na koji nisam imao odgovor. Moram da se smejem. ili plačeš ili se smeješ. Ja ću samo da se smejem, jer apsolutno nisam imao nikakav odgovor. bio je brilijantan. U neverovatnoj je formi - rekao je Grin i nastavio:

- Gledao sam ga kako trči na terenu. Samo je išao i trčao, nije se umarao. Uvek je zabavno igrati protiv njega. Imam mnogo poštovanja za Džokera, uvek sam imao. Neverovatan košarkaš. Džoker me je "zakačio" ramenom, bi je to ofanzivni faul. Brate, bio je to faul. On je rekao da ije to uradio namerno. Znao sam da nije. Volim da igram protiv momaka sa kojima imaš poštovanje i takmičarski duh. Volim da igram sa njim, imam čast da igram sa Džokerom. Volim da igram protiv najvećih. Učiš. Večeras je bio najbolji. Dobio je meč, a ja imam nula odgovora. Imao sam utisak da igram dobru odbranu, a večeras nisam imao nikakav odgovor.

- Setiću se ovog meča sledeći put. Protiv najvećih igrača, uvek napreduješ. Poslednji put sam igrao protiv njega prošle godine. On uvek napreduje i moram da smislim kako da igram odbranu. večeras mi nije uspelo, i to je ok - zaključio je Grin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading