OSTALA SAM BEZ AUTA ZBOG PESME! Goga Sekulić morala da se snađe da zaradi! Evo kako je rešila da pokrije troškove!

Autor:

Zabava

27.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo sigurno niste znali!

OSTALA SAM BEZ AUTA ZBOG PESME! Goga Sekulić morala da se snađe da zaradi! Evo kako je rešila da pokrije troškove!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Goga Sekulić prisetila se toga kako je svojevremeno morala da proda automobil, da bi došla do novca koji je bio potreban da snimi pesmu. Ona kaže da je morala da podigne razliku u kreditu da bi se pokrili svi troškovi. 

Nekada su se svi stideli da izgovore ime moje pesme ‘Gaćice’, a danas je ona gospodska pesma.  Za album „Gaćice“ morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro otplatila, jer sam imala i kredit za stan.  Kada sam uradila jednu pesmu sa Marinom i Damirom morala sam da prodam auto kako im ne bih ostala dužna. Bilo mi je žao. A kada sam divljala sa A8 po gradu, tad su svi pitali ko stoji iza mene. Svi kažu da mi novac nadoknadimo za jedno veče, ali to nije istina. Ulaganja su velika. Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji. Nije da to meni neko pokloni, nego ja to pozajmim, pa uredno vratim - rekla je folkerka za Grand.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Goga Sekulić

 

Inače, Goga je skoro pričala o tome kako se sama borila da uspe na estradi.

- Nikad nisam imala jaka leđa i ljude koji su hteli da me guraju kako znaju i umeju. Sve sam radila sama, od početka do danas, kada mogu da kažem da sam skroz ostvarena žena. Svaka čast ljudima koji se snađu uz pomoć grudih, ali ja nisam taj tip. Zato meni ne može niko da dođe da kaže da mi je pomogao, kad nije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading