DA LI NEKO IMA GUME ZA IGORA RAKOČEVIĆA? URNEBESNA molba legende Crvene zvezde!

Autor:

Sport

07.02.2024

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li neko da nabavi?

DA LI NEKO IMA GUME ZA IGORA RAKOČEVIĆA? URNEBESNA molba legende Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Igor Rakočević

Legenda košarkaškog kluba Crvena zvezda, Igor Rakočević, neretko oduševi svoje pratioce objavama na društvenoj mreži "X", a ovog puta izazvao je smeh mnogobrojnih zvezdaša, do duše, molba mu možda i upali, s obzirom na broj ljudi koji mu je odgovorio na nju.

Naime, Rakočević se požalio kako mu trebaju gume za auto, što je naišlo na oduševljenje delija.

- Pozdrav svima, Moze li neko da nabavi ove gume (do Petka)? Ako moze, molim za DM, hvala! PIRELLI PZ4 SC 104 Y XL, ili pandan tim gumama. MORA BITI Run Flat! Prednje 255/40zr 20 Zadnje 285/35zr20 Logicno, po 2 kom - napisao je legendarni bivši košarkaš Crvene zvezde u objavi.

Usledili su i mnogobrojni odgovori sa preporukama uz brojeve telefona.

Podsetimo, Rakočević je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu (u tri navrata), Budućnost, Minesota timbervulvse, Pamesu, Real Madrid, Taukeramiku, Efes Pilsen i Montepaski Sijenu. Jedini je košarkaš koji je tri puta bio najbolji strelac Evrolige, i tako zaslužio nagradu Alfonsa Forda.

Sa košarkaškom reprezentacijom SR Jugoslavije osvojio je zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2001. u Turskoj i na Svetskom prvenstvu 2002. u Indijanapolisu.

Prošao je sve mlađe kategorije Crvene zvezde i kao veliki talenat zaigrao je za prvi tim u sezoni 1994/95, a kasnije je postao i živa legenda kluba nakon tri mandata u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Petar

08.02.2024 10:24

Teski govnar...