JEDAN OD NAJBOLJIH U EVROLIGI NEMA DILEMU! Moneke: Najteže utakmice za igranje su u beogradskoj Areni!

Autor: M. M.

Sport

06.02.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dobro je i u Tel Avivu".

JEDAN OD NAJBOLJIH U EVROLIGI NEMA DILEMU! Moneke: Najteže utakmice za igranje su u beogradskoj Areni!

Foto: Starsport

Košarkaš Baskonije Čima Moneke rekao je da su najteže utakmice u Evroligi mečevi u Areni protiv srpskih klubova, Crvene zvezde i Partizana, kao i da smatra da je Vasilis Spanulis najbolji košarkaš Evrolige svih vremena. 

Nigerijac je to istakao gostujući u podkastu košarkaškog portala Hoopshype.

- U Areni je definitivno najteža utakmica za igranje, mada još nisam igrao protiv Partizana, ali nemam dilemu su tamo najteže utakmice u Evroligi. Moram samo da dodam da je atmosfera u Tel Avivu u plej-ofu prošle sezone protiv Makabija zaista bila posebna - rekao je Moneke.

Moneke je rekao da je za njega Vasilis Spanulis najbolji košarkaš Evrolige svih vremena. Spanulis je igrajući za Panatinaikos i Olimpijakos osvojio tri Evrolige, a još nekoliko utakmica će biti najbolji strelac takmičenja u istoriji. Spanulis je postigao 4.445 poena, a košarkaš Monaka, nekadašnji Monekeov saigrač Majk Džejms, je trenutno drugi sa 4.406 i pitanje je utakmice kad će ga prestići.

- Džejmsu nedostaje trofej da bi bio najbolji svih vremena. Ove sezone očekujem da Džejms bude MVP regularnog toka Evrolige. Za mene je najbolji košarkaš Evrolige svih vremena ipak Vasilis Spanulis - dodao je Moneke.

Nigerijac je između ostalog istakao i da mnogo voli da gleda Panatinaikos ove sezone i da izuzetno ceni Matijasa Lesora koji po njegovom mišljenju mora da bude uvršten u idealnu petorku regularnog toka Evrolige. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading