A KAKO SE VI SNALAZITE?! Šta raditi kada NE ZNATE gde ste parkirali automobil? OVO SU HIT CAKE I TRIKOVI!

Autor:

Vesti

06.02.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više je načina da pronađete svoj automobil.

A KAKO SE VI SNALAZITE?! Šta raditi kada NE ZNATE gde ste parkirali automobil? OVO SU HIT CAKE I TRIKOVI!

Foto: pixabay.com

Da li vam se nekada desilo da se parkirate u javnoj garaži, a onda ne možete da pronađete svoja kola i da tako lutate po spratovima između tuđih automobila. Neko se snađe uz pomoć fotografije, neko osluškuje zvuk otključavanja vozila, a pojedini parkinzi imaju aplikacije za ovakve situacije.

Neretko se dešava da odete do tržnog centra, lako pronađete parking mesto, ali da, kada završite kupovinu, ne možete tako lako da pronađete automobil. Potom šetate po parkingu, zapamtili ste recimo nivo, ali ne i gde vam se auto tačno nalazi.

Gugl mapa kao pomoć u pronalaženju vozila

Osim slikanja i osluškivanja zvuka otključavanja automobila, u pronalaženju vam može pomoći i Gugl mapa.

Postupak je sledeći: kada zauzmete parking mesto u tržnom centru ili u gradu, otvorite mapu i videćete plavu tačkicu koja označava vašu trenutnu lokaciju. Kada je dodirnete, pojaviće se nekoliko opcija, jedna od njih je Sačuvaj svoje parking mesto.

Na taj način ćete obeležiti mesto gde je auto parkiran. Ubrzo će stići obaveštenje, čijim otvaranjem ćete locirati svoje vozilo. Ukoliko vam je ovo komplikovano, birajte one tržne centre koji imaju svoje aplikacije za pronalaženje vašeg automobila.

Mobilne aplikacije za pronalaženje parking mesta

U mobilnoj aplikaciji nekih tržnih centara postoji opcija Pronađi moj auto. Treba samo da unesete broj tablica svog vozila, kliknete na ikonicu obeleženu slovem P i na ekranu će se pojaviti broj parking mesta na kojem ste ostavili vozilo. Isti postupak važi i za tablete postavljene na ulazu u garažu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading