''ISTRČAO JE IZ KUĆE I VIŠE SE NIJE VRATIO''! Za nestalim Danilom (14) traga cela Bela crkva: Pronašli smo patike...

Autor:

Vesti

06.02.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku nestanka dečak je imao crnu jaknu i sive patike, koje su pronađene tokom potrage.

''ISTRČAO JE IZ KUĆE I VIŠE SE NIJE VRATIO''! Za nestalim Danilom (14) traga cela Bela crkva: Pronašli smo patike...

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Danilo Stojanov (14) iz sela Kruščica kod Bele Crkve nestao je noćas 10 minuta nakon ponoći. Kako je za "Telegraf" rekao Danilov otac, tinejdžer je istrčao iz kuće i krenuo u nepoznatom pravcu. Otac je ispričao da je pokušao da ga stigne, ali je Danilo brzo nestao iz njegovog vidokruga.

Traganje za nestalim dečakom 

U trenutku nestanka dečak je imao crnu jaknu i sive patike, koje su pronađene tokom potrage. Prvo su pronašli patiku koja mu je ispala dok je trčao, a zatim i drugu. Mnogo ljudi se uključilo u potragu, čak su podignuti dronovi, a otac moli da se priključe i psi tragači.

Zabrinutost porodice

Nestanak tinejdžera zabrinuo je njegovu porodicu, posebno zbog toga što otac tvrdi da Danilo danima nije bio dobro. Njegova odsutnost i zamišljenost, kao i odlasci kod psihologa, ukazuju na to da je dečaku bilo teško. Porodica apeluje da svi koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom tinejdžeru odu u najbližu policijsku stanicu ili pozovu određene brojeve telefona.


S obzirom na ozbiljnost situacije, apel je upućen svim građanima da se uključe u potragu. Svaka informacija može biti od velike pomoći u pronalaženju Danila Stojanova.

Ovo je trenutak kada zajedničkim snagama možemo pomoći porodici i doprineti rešavanju ove teške situacije.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading