TUGA - LEGENDARNI MUZIČAR PRONAĐEN MRTAV: Ostavljena potresna poruka!

Autor:

Zabava

06.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška bolest pokosila legendarnog muzičara.

TUGA - LEGENDARNI MUZIČAR PRONAĐEN MRTAV: Ostavljena potresna poruka!

Foto: Shutterstock

Legendarni kantri muzičar Tobi Kit preminuo je u 62. godini, navodi Daily Mail. Vest o njegovoj smrti objavljena je na njegovim društvenim mrežama, gde je porodica saopštila da je Tobi mirno preminuo sinoć, 5. februara, okružen svojim najmilijima. Poruka je istakla da je Tobi hrabro vodio svoju borbu, te je zamolila javnost da poštuje privatnost porodice u ovom teškom trenutku.

- Tobi Kit je preminuo mirno sinoć 5. februara, okružen svojom porodicom. Svoju borbu vodio je hrabro. Molimo vas da u ovom trenutku poštujete privatnost njegove porodice - piše u poruci.

Ranije ovog meseca, Tobi je javno obznanio da se suočava sa rakom stomaka. U ispovesti, otkrio je da je prošao kroz niz hemoterapija, zračenja i operacija, ali je istakao da je bio spokojan bez obzira na ishod.

- Prolazio sam kroz sve hemoterapije, zračenje, operacije i došao sam do tačke u kojoj mi je bilo prijatno šta god da se desilo. Pripremio sam mozak na to, u svakom slučaju bio sam na dobrom mestu - rekao je Kit.

Tobi Kit ostavio je iza sebe suprugu Trišu Lukas, njihovo troje dece - ćerke Šeli Kovel Rouland, pevačicu Kristal Kit i sina Stelena, kao i četvoro unučadi. Njegova muzika i uticaj na kantri žanr ostaće neizbrisivi, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu muzike.

Ovaj tužan događaj potresao je mnoge širom sveta, a Tobi Kit će zauvek ostati upamćen kao ikona kantri muzike, ali i kao hrabar borac koji je svoju bolest podnosio sa dostojanstvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading