JOVANA JEREMIĆ STAVILA ŠKORPIJU NA GRUDI: Ovaj prizor ne smete propustiti, IZGLEDA MNOGO OPASNO (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izazovna voditeljka svakodnevno iznenađuje, kako gledaoce kraj malih ekrana, tako i svoje fanove.

JOVANA JEREMIĆ STAVILA ŠKORPIJU NA GRUDI: Ovaj prizor ne smete propustiti, IZGLEDA MNOGO OPASNO (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić


Voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink Jovana Jeremić ne prestaje da privlači pažnju javnosti, a ovo što je sada uradila naišlo je na veliko oduševljenje na društvenoj mreži Instagram. 

Naime, popularna voditeljka često zna da iznenadi svoje pratioce provokativnim fotkama i snimcima, a ovog puta pokazala je kako bi na njen bujni dekolte odlično legla jedna tetovaža. 

Pošto je Jovana dosta posvećena vežbanju i zdravoj ishrani, ona je podelila slike iz automobila, kako bi pokazala svoj autfit za trening, a onda se malo zaigrala pa je na jednoj od njenih fotografija osvanula škorpija preko njenih grudi. Jeremićka često i u svojoj emisiji "Novo jutro" ističe bujno poprsje, koje je i na slikama iz auta u prvom planu. Obukla je helanke, top i preko duksericu, ali njene grudi su mamile poglede. Pogotovo kad je docrtala škorpiju, koja je, inače, njen zaštitini znaj, jer je to njen horoskopski znak. Mnogi su oduševljeni pomislili da je u pitanju tetovaža ili da Jovana samo isprobava kako bi joj na ovom delu tela izgledao tatu.

- Nema takve dve što sebi bi u noge mrtve hladne pucale - napisala je Jovana reči pesme Nataše Bekvalac u opisu fotografije, dok se u pozadini mogla čuti melodija te pesme. 

Podsećamo, Jovana Jeremić u srećnoj je vezi sa uspešnim biznismenom Draganom Stankovićem, sa kojim se veoma slaže i nadopunjuje. Kako često ističe, njen emotivni partner joj je velika podrška i u poslu i u privatnom životu i jedno drugom uvek daju savete bilo koja tema da je u pitanju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading