ZVEZDA U OGROMNIM PROBLEMIMA: Ceo tim napušta Marakanu?!

Autor: P. Z.

Sport

06.02.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli moraju pod hitno da reaguju.

ZVEZDA U OGROMNIM PROBLEMIMA: Ceo tim napušta Marakanu?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde posle napornih zimskih priprema spremno dočekuju početak prolećnog dela sezone, koji otvaraju utakmicom protiv Voždovca na stadionu "Rajko Mitić" (subota, 10. februar, 16.30).

Crveno-beli u drugi deo sezone ulaze sa značajnim promenama u odnosu na jesen. Prvenstveno je došlo do smene trenera, pa je tako na mesto Baraka Bahara stigao Vladan Milojević, a razlike ima i u igračkom kadru. Klub su već napustili Stefan Mitrović, Kings Kangva, Nikola Vasiljević, Edmund Ado i Uroš Kabić, dok se očekuje da to mogu da učine i Jovan Mijatović i Miloš Degenek. Sa druge strane, na Marakanu je stigao Uroš Sremčević, a vratili su se sa pozajmica Viktor Radojević, Miloš Gordić i Vuk Bogdanović.

Republika

Foto: Starsport

Težak zadatak je pred Vladanom Milojevićem

Iako to znači da je bilo dosta promena, na leto bi moglo da ih bude još više, pošto određenim igračima ističu ugovori.

Ono što najviše brine navijače Crvene zvezde su ugovori koji ističu kapitenu Aleksandru Dragoviću i njegovom imenjaku Kataiju. Ukoliko ne produži ugovor, od juna će bez kluba biti i pouzdani štoper Nemanja Milunović, baš kao i sjajni rezervni golman Zoran Popović.

Republika

Foto: Starsport

Imenjaci Katai i Dragović

Takođe, 30. juna 2024. godine u Zvezdi ističu pozajmice Koste Nedeljkovića koji se seli u Englesku, gde će igrati za Aston Vilu, kao i Naseru Đigi, kog crveno-beli mogu da otkupe od Bazela.

Prema tome, ukoliko ne dođe do dogovora o produžetku saradnje, Crvena zvezda će na leto u evropskim kvalifikacijama igrati bez pomenute šestorice. Još kada se na to dodaju i petorica koja su napustila klub u januaru, dolazi se do zaključka da bi aktuelni šampion Srbije mogao da ostane praktično bez celog jednog tima u pola godine razmaka.
Takođe, potencijalnim odlascima Mijatovića ili Degeneka u narednim danima, taj broj bi mogao da se poveća i sa već ogromnih 11 prvotimaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading