JEDVA ČEKA DA SE OPET SMEJE! Zvezdin fudbaler na ZANIMLJIV način NAJAVIO odlazak s Marakane!

Autor:

Sport

06.02.2024

00:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastanak sve izvesniji.

JEDVA ČEKA DA SE OPET SMEJE! Zvezdin fudbaler na ZANIMLJIV način NAJAVIO odlazak s Marakane!

Foto: Starsport

Katai,Degene, Kanga

Posle odlaska Jovana Mijatovića u Njujork siti i Koste Nedeljkovića, koji je pre njega pojačao Aston Vilu, navijačima Crvene zvezde najzanimljivija tema je prelazak Osmana Bukarija u MLS ligu.

Dok je status reprezentativca Gane i dalje "u magli", više je realnije da dođe do drugog izlaznog transfera sa Marakane, budući da je kofere spreman da ponovo spakuje Miloš Degenek.

Sve je "zamesio" američki novinar Tom Bogert koji radi za “Atletik”, portala specijalizovanog za dešavanja u MLS ligi, pošto je pre nešto više od mesec dana najavio mogući dolazak levog beka Kaja Vagnera u Crvenu zvezdu. Sada Tom piše da bi do 24. aprila nazad u SAD mogao reprezentativac Australije.

Republika

Foto: prinstcreen/instagram/milos degenek

Objava Miloša Degeneka

Iskusni defanzivac je do leta nastupao u MLS ligi za Kolumbus. Na inicijativu bivšeg trenera Baraka Bahara je po treći put došao u Zvezdu, ali posle kiksa u jednom meču i poraza od Voždovca nije više bio starter. Šansu je dobijao "na kašičicu", izgledalo je da bi povratak Vladana Milojevića to mogao da promeni kada je reč o njegovom statusu, međutim, to se po svoj prilici neće desiti.

Miloš je ranije napustio pripreme zbog povrede, ali i pregovora sa Al Vaslom. Do dogovora sa klubom koji uspešno vodi Miloš Milojević nije došlo, a po svemu sudeći na štopera se u Ljutice Bogdana ne računa. Čak je i sam Miloš tokom večeri ostavio zanimljivu poruku na društvenim mrežama:

– Jedva čekam da se ponovo smejem! – napisao je Degenek.

Dakle, realnija je opcija da se Miloš i Crvena zvezda po treći put raziđu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading