HAOS U STUDIJU JOVANE JEREMIĆ: Voditeljku naglo prekinuo gost, ona mu brzo objasnila da je ALFA I OMEGA emisije!

Autor:

Zabava

06.01.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemojte meni sugerisati! Imate drugih voditeljki kojima to treba, koje su već na aparatima sa rejtinzima. Pustite vi Jovanu Jeremić, sad nastavi šta si hteo da kažeš!

HAOS U STUDIJU JOVANE JEREMIĆ: Voditeljku naglo prekinuo gost, ona mu brzo objasnila da je ALFA I OMEGA emisije!

Foto: RTV PINK printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić ušla je u kratki konflikt sa gostom kog je pozvala u studio, a koji joj je iznenada rekao da ne treba da prekida goste! Gost se prepotentno poneo, iako je Jeremićka uljudno i profesionalno postavila niz pitanja kako bi izvukla što više informacija, a kako joj je gost odbrusio, postavila ga je na mesto.

A što ti preuzimaš moju ulogu? Ma pusti ti, ja to ne volim. Inače, ne volim. Sugerisanje u voditeljstvu kome ću i kada ja da dam reč, ko je pitanje ću da postavim... Ja sam na televiziji od svoje 14 godine, a sada imam 33! Vrlo dobro znam šta radim i kako radim ovaj posao - objasnila je ona. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Voditeljki se gost potom izvinio, pa je dodatno pojasnila zbog čega vodi program na način na koji joj najviše odgovara, te su je svi pažljivo slušali.

Ja sam za toliko godina na televiziji proživela programa, više nego što jedan čovek može da živi u životu. Eto, verujte mi, kada se sve sabere! Prema tome, nemojte meni sugerisati. Imate drugih voditeljki kojima to treba, koje su već na aparatima sa rejtinzima. Pustite vi Jovanu Jeremić, sad nastavi šta si hteo da kažeš - pojasnila je Jovana. 

Inače, voditeljka je više puta bila na meti osuda ljudi načina na koji vodi jutarnji program, iako statistike jasno pokazuju da ima poverenje naroda i da cifre govore kolika je gledanost na televiziji Pink. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Paparaco

06.01.2024 13:29

Džabe joj škole kada je ostala kokoška. Zašto Željko dozvojava cirkus van Zadruge? Nije mi jasno.

Ja

06.01.2024 14:42

Lele lele lele

Кокошка

06.01.2024 15:28

.....

branko1

06.01.2024 23:21

Dokle ce ova "Luda Nasta"da se izivljava nad gostima emisije,Sto se mene tice ja strogo izbegavam njena glupiranja i cirkusiranja