STEFAN DOČEKAO DECU U SUZAMA: Kristina OTELA sina i ćerku, bivši muž dočekao pravdu! Ona će sada igrati na POSLEDNJU KARTU

Autor:

Svet

06.01.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca nisu želela da žive s majkom, smatrala su da im je otac "sve na svetu"

STEFAN DOČEKAO DECU U SUZAMA: Kristina OTELA sina i ćerku, bivši muž dočekao pravdu! Ona će sada igrati na POSLEDNJU KARTU

Foto: youtube.com/abendblatt.tv

Desetogodišnji Nemac Teodor i tri godine starija Klara biće naredne nedelje zvanično vraćeni ocu Stefanu koji ih je poslednjih godina podizao i vaspitavao.

Viši regionalni sud u Hamburgu doneo je rešenje da njihova majka Kristina Blok koja je otela decu mora ih vrati ocu.

Teodora i njegovu sestru Klaru otela je majka u Danskoj u novogodišnjoj noći pod izgovorom da za praznike želi da okupi porodicu. S tim što je to uradila bez znanja bivšeg supruga.

U petak su Stefanovi advokati došli do vile u kojoj Kristina živi sa novim partnerom i ćerkom Gretom (15) i doneli su rešenje u kojem se navodi da deca odmah moraju da budu vraćena ocu.

Kristina Blok morala je u petak Stefanovim advokatima da preda decu, pošto su došli sa nalogom suda da deca odmah budu vraćena ocu, jer je, kako se navodi, to u njihovom najboljem interesu.

Klara i Teodor su poslednjih godina živeli sa ocem u Danskoj, a majci je od 2021. godine Stefan bio zabranio da ih viđa.

Već više godina bivši supružnici, koji imaju četvoro dece, vode bitku za starateljstvo, a Kristina je, kako se veruje, odlučila da u novogodišnjoj noći stvar uzme u svoje ruke.

Naime, dok je Stefan sa decom sedeo u jednom restoranu čekajući novogodišnji vatromet, otmičari su upali u objekat, njega savladali, a decu su ubacili u automobile i nestali. Ubrzo se saznalo da su kod majke u Nemačkoj.

Klara i Teodor su, kako piše Bild, majčinu kuću napustila u suzama, čvrsto držeći ruku advokata koji će ih vratiti ocu.

Sud veruje da je "vraćanje dece ocu u ovom trenutku u najboljem interesu dece", pošto je Stefan bio "sav njihov svet" više od dve godine, ali i zbog toga što su "izmešteni iz svog okruženja pod veoma stresnim okolnostima", prenosi Telegraf.

Kristina Blok pokušaće da iskoristi svoju imućnost i veze u pravosuđu da se žali na ovu odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading