DOBIO SAM DVE I PO GODINE ROBIJE: Đogani priznao sva svoja KRIVIČNA DELA, a SMRT jednog mladića sebi NIKADA NEĆE OPROSTITI!

Autor:

Zabava

06.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati muzičar koji je harao devedesetih u jednoj emisiji otkrio da je imao burnu i problematičnu prošlost.

DOBIO SAM DVE I PO GODINE ROBIJE: Đogani priznao sva svoja KRIVIČNA DELA, a SMRT jednog mladića sebi NIKADA NEĆE OPROSTITI!

Foto: YouTube/Printscreen

Denser Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, koji je devedesetih godina bio veoma popularan, proslavio se i kao rijaliti učesnik. Međutim, ono što malo ko zna je da je on, pre nego što je postao muzičar, imao problema sa zakonom.

Foto: YouTube/Printscreen

Andrija Đogani do detalja opisao koliko je nekada bio problematičan

Naime, Baki B3 je u emisiji "Iza brave" ispričao kako je bio u popravnom domu, a zatim i u zatvoru.

- Bio sam problematičan klinac. Otac je bio muzičar, kao i većina Đoganijevih, voleo je kafanu, piće, lepe žene... Majka je bila domaćica, bila je kući, brinula o bratu, sestri i meni. Među roditeljima su često izbijale svađe, da bi se, kada sam ja imao oko jedanaest godina, i razveli. Tada su počeli moji problemi. Uhvatio sam se ulice, lošeg društva počeo da pravim probleme - ispričao je on i sa suzama u očima dodao:

 - Drpimo neki vokmen, obijemo iz zezanja nečiji auto, pa ga vozimo dok ima goriva, onda ga ostavimo na ulici... Sve je to bilo tako dok sa petanest godina nisam završio u Kazneno popravnom domu u Kruševcu. Dobio sam dve i po godine robije. Porodica je bila očajna. Tamo sam bio neko vreme, ali znate kako je u domu, gledali ste filmove "Sivi dom" i "Specijalno vaspitanje", pa smo i mi radili iste stvari... tako sam odlučio da pobegnem iz doma.

Foto: printscreen

Đole Đogani je Bakijev poznati rođak koji ga je dozvao pameti

On se prisetio i jedne tragedije koja će mu zauvek ostati urezana u pamćenju.

 - Sa jednim dečkom iz Zemuna se dogovorimo da pobegnemo, međutim tu je bio i neki dečko iz Subotice koji nas je molio da i njega povedemo. Njega su tu maltretirali domci, bilo mu je baš teško, ali ja ipak odlučim da on ne pođe s nama, jer šta ću s njim, ja odoh kući, a gde će on. I, mi tu pobegnemo, ali su nas nedugo potom ponovo uhvatili i vratili u Kruševac. Kada sam se vratio onog dečka koji je hteo da pođe sa nama, popio je sonu kiselinu i preminuo. Bio sam očajan, razmišljao sam kako bi bio živ da smo ga poveli. Dugo sam patio zbog toga - priznao je Baki, koji se, kako kaže, posle prve robije u Kruševcu nije smirio, ali ga je zato poznati rođak Đole Đogani dozvao pameti dok je bio u zatvoru u Valjevu:

- Đole je tada već bio popularan, imao ozbiljnu karijeru... Često me je posećivao u zatvoru, a jedno njegovo pismo dosta je uticalo na to da se promenim. U njemu mi je napisao kako će mi on pomoći kako treba da se promenim, da se distanciram od lošeg društva, da boravak u zatvoru iskoristim za čitanje... To pismo sam čitao svaki dan. Jako sam zahvalan Đoletu za sve što je učinio za mene, da njega nije bilo ko zna kako bih završio.

Republika

Foto: ATAImages

Baki B3 bežao iz zatvora da snimi spot sa Draganom Mirković

Poznati denser rado priča i anegdotu sa Draganom Mirković.

- Kada sam bio u Zabeli, dobio sam osam meseci, a svakodnevno smo išli negde na prinudni rad. Bilo leto, meni tad bilo ostalo još mesec dana da odslužim. Kad smo radili nešto u gradu ja pitam čuvara da odem do pijace da uzmem lubenicu, on me pusti, jer je znao da sam okej lik, da mi je ostalo još mesec dana zatvora. I tako ja odem na pijacu po lubenicu i pobegnem da snimam spot sa Draganom Mirković - priča Baki kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading