PONOVO SAM OPASAN, VRATIO SAM SE U DEVEDESETE: Marko Bulat sve iznenadio novim fotografijama (FOTO)

Autor:

Zabava

08.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Marko Bulat je za staru pesmo snimio novi spot, koji je sve oduševio.

PONOVO SAM OPASAN, VRATIO SAM SE U DEVEDESETE: Marko Bulat sve iznenadio novim fotografijama (FOTO)

Foto: Youtube.com

Pevač Marko Bulat, koji je žario i palio devedesetih godina, doneo je odluku da oživi jednu od svojih najpoznatijih pesama tog vremena, za koju je sad uradio spot, koji nas vraća u ne tako davnu prošlost - u trenerke, kajle, kasete.

Foto: Youtube.com

Marko Bulat

Naime, radi se o pesmi koja je obeležila Bulatovu karijeru "Eno dole u kafani" sa albuma "Dete sreće" iz 1997, koju je Marko na svojevrstan način vratio u život pojavivši se u spotu kao opasni klinac iz devedesetih godina u šuškavoj trenerci, s kajlom oko vrata.

- Sad sam opasan klinac, vratio sam devedesete na velika vrata. Ovo je samo jedan od projekata koje objavljujem - poručio je Marko.

Foto: Youtube.com

Marko Bulat

Bulat je uz spot uradio i set fotografija koje su nas na momenat vratile u modni stil devedesetih, a sudeći po komentarima, malo je reći da su fanovi oduševljeni pošto se nižu isključivo oni pozitivni na ovaj pevačev korak.

- "Odavno nisam pogledao bolji spot", " Kako me vratilo u najlepše i najluđe doba ikad", " Ova moda je sve", "Imao sam istu ovakvu trenerku", "Nije sve u golotinji koja nas bombarduje, ovaj spot to pokazuje".

Podsećamo, Bulat je u nekoliko navrata govorio kako su izgledali njegovi nastupi na splavu "Lukas" za vreme devedesetih, inače mestu okupljanja žestokih momaka ovog vremena.

- Eto kakvo je to vreme bilo. Ne znaš ko ulazi na splav. Da li je plaćeni ubica, da li je neko došao da nekoga grune, nikad se ne zna. Jednom su čak ubili čoveka na mom nastupu. U to vreme su takve stvari, nažalost, bile normalne. To su bila luda vremena, ratno stanje. Plašio sam se kriminalaca, ali im to nikada nisam pokazivao. Nisam se plašio, ponos i dostojanstvo su uvek iznad straha, dešavalo se da dođe i prvo izvadi pištolj, pa mi lupi šamar. Ja sam pevač, on je kriminalac. Obračunavao sam se sa njima na svoj način. Pravi kriminalac devedesetih je bio gospodin čovek, kako prema muzičarima tako i prema konobarima, a mene su ovi gradski nazovi mangupi bez pokrića pokušavali da napadnu - rekao je Marko tada za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading