HITNO POTRAŽILA POMOĆ PSIHIJATRA, NIKO NIJE NI SANJAO KROZ ŠTA PROLAZI: Naša glumica jedva izbegla smrt, jezivo saznanje ju je slomilo!

Autor:

Zabava

06.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica je progovorila o nepoznatim detaljima iz svog života, pa priznala kako se borila protiv teškog poremećaja.

HITNO POTRAŽILA POMOĆ PSIHIJATRA, NIKO NIJE NI SANJAO KROZ ŠTA PROLAZI: Naša glumica jedva izbegla smrt, jezivo saznanje ju je slomilo!

Foto: instagram.com/mateus31

Glumica Matea Milosavljević (34) je poznata po ulozi Sofije Šubarević u seriji "Igra sudbine", ali malo se zna o njenom privatnom životu. Međutim, jednom prilikom je odlučila da progovori o nepoznatim detaljima iz svog života, otkrivajući da se borila sa bulimijom.

- Trebalo mi je vremena da javno pričam o tome, ali mislim da je važno, to je bulimija. Ja sam se godinama borila sa tom psihičkom bolešću, skoro su mi rekli da je to psihička porodična bolest. Mislim da iako se podigla svest o mentalnom zdravlju malo se priča o anoreksiji i bulimiji, a one su jako važne jer mogu da imaju smrtonosni ishod. Za mene dok ne pokažem to neko svoje depresivno stanje niko ne bi rekao da sam depresivna jer ja kad izađem na ulicu, ja sam nasmejana. Sve moje boljke ostaju kod kuće ili na psihoterapiji. Niko nije dužan da trpi moja stanja, a mislim da je lepo videti srećne ljude - istakla je glumica.

Ona je priznala da je potražila stručnu pomoć kada je uvidela svoj problem.

Republika

Foto: ATA Images

Matea Milosavljević

 

Sećam se da sam otišla kod psihijatra, on je imao neko ogledalo i kaže: "Ajde, stani sad ispred ogledala", ja sam stala, on mi je rekao da stavim ruke na kukove i gledaj se na ogledalo i samo ruke povuci ravno prema ogledalu da vidiš kolika si. E, sad osobe koje pate od bulimije u tom trenutku, moje ruke su išle šire od kukova, to je tad ta tvoja percepcija sebe. Uopšte ne vidiš sebe onakvog kakav jesi. Meni je ta vežba stvarno bila, kad sad videla svoje ruke, onda sam shvatila da treba da radim na tome - govorila je glumica za jedan podkast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading