HOROR NA AUTO-PUTU: Kamion probio bankinu kod Pećinaca! (VIDEO)

Autor:

Hronika

26.02.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nezgoda na auto-putu kod isključenja za Pećince

HOROR NA AUTO-PUTU: Kamion probio bankinu kod Pećinaca! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs


Večeras, na auto-putu kod isključenja za Pećince, dogodila se saobraćajna nezgoda koja je izazvala probleme u saobraćaju. Prema informacijama koje su objavljene na Instagram stranici "192", kamion je probio bankinu i završio pored puta, čime je izazvao zastoje i probleme u protoku vozila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Policija na terenu

Nakon nezgode, policija je odmah reagovala i izašla na teren kako bi utvrdila uzroke i okolnosti ove nezgode. Njihova intervencija je od suštinskog značaja kako bi se osigurala bezbednost u saobraćaju i kako bi se sprečile dodatne neprijatnosti.

Posledice nezgode

Iako još uvek nema detaljnih informacija o mogućim povređenima ili materijalnoj šteti, nezgoda poput ove može imati ozbiljne posledice po učesnike u saobraćaju, ali i po samu infrastrukturu. Saobraćajni kolapsi i oštećenja puta su samo neki od mogućih efekata koji mogu proisteći iz ovakvih situacija.

Apel vozačima

Ovakvi incidenti nas podsećaju na važnost poštovanja saobraćajnih pravila i vožnje sa pažnjom i odgovornošću. Apelujemo na sve vozače da budu posebno oprezni u ovakvim situacijama i da pruže podršku službama koje su angažovane na rešavanju ovakvih problema.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading