"PREPORUKA JE DA SE OSVEŠTA KOD POPA" Hit oglas za prodaju automobila nasmejao Srbiju do suza: Čuje se "vu, vu, vu" kad ubrzavaš, kad je hladan duže vergla...

Autor:

Vesti

07.02.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Velika preporuka je da se automobil osvešta kod lokalnog popa", početak je oglasa za prodaju kombija marke "Fiat Doblo".

"PREPORUKA JE DA SE OSVEŠTA KOD POPA" Hit oglas za prodaju automobila nasmejao Srbiju do suza: Čuje se "vu, vu, vu" kad ubrzavaš, kad je hladan duže vergla...

Foto: Shutterstock

Jedan neobičan oglas za prodaju automobila privukao je pažnju mnogih na sajtu za prodaju vozila. Vlasnik je odlučio da se na veoma duhovit način obrati potencijalnim kupcima, ističući sve mane i vrline svog kombija marke "Fiat Doblo".

Iskrenost u opisu mana

U opisu vozila, vlasnik je iskreno naveo sve mane, ali na veoma originalan način. Pored toga što je istakao da automobil izbacuje beli dim kada je hladan, vlasnik je otkrio da je neki ležaj oštećen, što se čuje kao "vu vu vu vu" zvuk pri ubrzanju. Takođe, istakao je da automobil nema katalizator niti EGR, ali je naglasio da je potrošnja "savšena" jer troši onoliko koliko pritisnete pedalu gasa.

Korisna limena zaštita i nedostatak mesta za pivo

Vlasnik je istakao korisnost limene zaštite između tovarnog prostora i vozača, ali je kao jaču zamerku naveo nedostatak mesta za odlaganje piva tokom vožnje. Ovaj nedostatak je predstavio na veoma duhovit način, ističući da su inženjeri iz Torina propustili da uzmu u obzir potrebe terenskih radnika koji vole da konzumiraju obroke dok voze.

Neobična prednost brzine

Jedna od neobičnih prednosti ovog vozila, kako je navedeno u oglasu, jeste mogućnost postizanja brzine od preko 160 kilometara na čas, sa mogućnošću probijanja skale i dostizanja brzine od čak 200 kilometara na čas. Ovaj detalj je predstavljen na humorističan način, ističući kako vozači na autoputu reaguju na teretno vozilo od 1,5 tone koje se "manijakalno približava".


Oglas za prodaju ovog neobičnog "Fiat Doblo" kombija je privukao pažnju javnosti svojom duhovitošću i iskrenošću vlasnika. Iako vozilo više nije dostupno na oglasima, ostaje nedoumica da li je novog vlasnika privukla sama funkcionalnost automobila ili je presudila bogata i smešna istorija koju je vlasnik istakao u svom oglasu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading