NEMAM PREBIJENU PARU, ALI ZARADIĆE SE! Milica pavlović progovorila o finansijama, evo što je bila u ilegali! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema plusa od koncerta. Plus je u srcu i to je najbitnije, priča pevačica!

NEMAM PREBIJENU PARU, ALI ZARADIĆE SE! Milica pavlović progovorila o finansijama, evo što je bila u ilegali! (FOTO)

Foto: Printscreen/K1 TV

Pevačica Milica Pavlović kaže da je u minusu posle solističkog koncerta u beogradskoj areni, ali da se oko toga ne potresa jer veruje da će brzo da zaradi novac. 

Nema plusa. Plus je u srcu i to je najbitnije. Džaba vam ovako plus ako vam u srcu nije milo. Zaradićemo parice - rekla je pevačica za Kurir, pa je objasnila što je dugo nije bilo na društvneim mrežama:

- Naspavala sam se na odmoru, jela sam šta mi se jelo, nije me bilo sramota da stavim u tanjir šta god sam želela. Najsmešniji momenat je bio kad ujutru donesu kafu ili čaj i stalno isto pitanje: "Jedna šoljica ili dve?" Ja kažem jedna, a oni me pitaju: "Je l' sigurno jedna? Ne dolazi niko?" Onda oni pogledaju onako tužno, sigurno su mislili da sam raskinula veridbu i da sam, mučena platila Maldive, pa sam ostala sama. Mukotrpni rad od 13 godina, bez skoro dana odmora. To je bio razlog što sam išla bez igde ikoga. Tako najbolje mogu da porazgovaram sama sa sobom. Da čujem svoje misli i da uživam. Da sam krenula s bilo kim, imam toliko pametne, duhovite i zanimljive prijatelje da bih morala da pričam i tad konstantno. Ovako, malo sam se iskulirala i baš mi je prijalo.

Foto: Ata images

Milica Pavlović

 

Pavlovićka je potom ispričala kako će da obeleži Dan zaljubljenih ove godine, s obzirom na to da je solo.

 Verovatno opet negde sa svojim prijateljicama. Imam mnogo lepe i pametne drugarice koje su isto same kao i ja. Tako da ćemo zajedno proslaviti i nadati se nečem lepom.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading