OVA GLUMICA NIKADA NE NOSI BRUSHALTER! Crvenim tepihom prošetala GOLE GRUDI, pa ostavila sve bez daha!

Autor:

Zabava

07.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Florens Pju je pre nekoliko godina izjavila da je "sahranila"brushaltere.

OVA GLUMICA NIKADA NE NOSI BRUSHALTER! Crvenim tepihom prošetala GOLE GRUDI, pa ostavila sve bez daha!

Foto: Tanjug/AP Photo/Marco Ugarte

Glumica Florens Pju, poznata po svojim ulogama u filmovima "Midsommar", "Male žene" i "Dune", privukla je pažnju na premijeri drugog dela ostvarenja "Dune" u Meksiku svojom neobičnom modnom kombinacijom. Karakteristično za nju, Florens je izabrala belu haljinu koja je izazvala dosta komentara zbog nedostatka brusa.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Marco Ugarte

Florens Pju bacila sve na kolena bez brusa na crvenom tepihu

Poslednjih godina, Florens Pju je javno isticala svoj stav protiv nošenja brushaltera, te je često viđena u providnim izdanjima ili haljinama bez ove odeće. Na premijeri "Dune: Part Two" u Meksiku, glumica je nosila neobičnu belu haljinu koja je kombinovala elemente bele majice bez rukava sa dugačkom suknjom, kompleksnom teksturom i radom. Bez obzira na kontroverze, Florens je ostala dosledna svom izrazu i nije nosila brus.

Nakon što su je prošle godine napali u komentarima na društvenim mrežama zbog njenog izbora odevanja, glumica je odlučila da odgovori na njihov negativan ton. U svom odgovoru na Instagramu, Florens je istakla da je svesna svog izgleda i da se ne plaši da pokaže svoje telo onakvim kakvo jeste. Ovaj stav je izazvao podršku i divljenje kod mnogih njenih obožavalaca.

Republika

Foto: Carlos Tischler/ Alto Press / Zuma Press / Profimedia

Florens Pju ne nosi brushaltere i u tome je veoma odlučna

Modni izbor na premijeri "Dune: Part Two" u Meksiku izazvao je živu diskusiju među javnošću. Dok su neki kritikovali njen nedostatak brushaltera, drugi su podržali njen hrabar modni izraz i stav protiv pritiska društva na žensko telo. Ova kontroverza dodatno je istakla Pjuovu hrabrost i samopouzdanje u javnom nastupu.

Florens Pju je još jednom potvrdila svoj status hrabre i nekonvencionalne ličnosti na premijeri filma "Dune: Part Two" u Meksiku. Njen modni izbor bez brusa i otvoreni stav prema sopstvenom telu izazvali su pažnju javnosti i pokrenuli važnu raspravu o slobodi izražavanja i prihvatanju sopstvenog tela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading