PRIVEDEN BIVŠI MUŽ ANĐELKE PRPIĆ! Divljao po ulicama Beograda kao MANIJAK, pa pretio policiji! ŠOK!

Autor:

Zabava

04.02.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika saznaje, Dario Prpić se unosio u facu policajcima nakon što je uhvaćen u divljanju po Beogradu!

PRIVEDEN BIVŠI MUŽ ANĐELKE PRPIĆ! Divljao po ulicama Beograda kao MANIJAK, pa pretio policiji! ŠOK!

Foto: shutterstock,E-Stock/Ivan Dobričić

Dario Prpić, bivši muž poznate glumice Anđelke Prpić divljao je ulicama naše prestonice svojim džipom, zbog čega je odmah zaustavljen od stane pripadnika policije i priveden kod dežurnog tužioca Prvog tužilaštva, saznaje Republika.

Naime, Prpić je na Terazijama vozio nedozvoljenom brzinom, zbog čega su nadležni organi reagovali po hitnom postupku. Nakon što je zaustavljen, očigledno besan što je uhvaćen na delu, unosio se u lice pripadnicma policije, te je ubrzo nakon toga i priveden.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Priveden Dario Prpić, bivši muž Anđelke Prpić

Kako dalje saznajemo, policijaci se nisu osetili ugroženo, te su po mišljenju tužioca, malo ublažili priču o tome šta se desilo. Razmatrano je da Prpić dobije prekršajnu ili krivičnu prijavu, međutim, tužilac je doneo odluku o krivičnoj prijavi po redovnom postupu.

Podsećanja radi, Anđelka i Dario Prpić venčali su se 2011. godine, a godinu dana kasnije, glumica je na svet donela naslednika Jakšu. Oni su nakon toga odlučili da se razvedu, međutim, u javnosti je nastao skandal kada se saznalo da je Anđelka u emotivnoj vezi sa najboljim prijateljom i kumom svog bivšeg supruga, Markom Žugićem.

Njih dvoje su u maju ove godine dobili ćerku Čarnu, a venčanje je obavljeno u tajnosti i za njega su znali samo članovi njihovih porodica i bliski prijatelji, koji su prisustvovali svečanom činu.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading