NEOČEKIVAN DUO: Karlos Alkaraz U ZAGRLJAJU sa bivšim košarkašem Crvene zvezde! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.02.2024

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlitos je veliki ljubitelj košarke..

NEOČEKIVAN DUO: Karlos Alkaraz U ZAGRLJAJU sa bivšim košarkašem Crvene zvezde! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Španski teniser Karlos Alkaraz poražen je u četvrtfinalu Australijan opena od Aleksandra Zvereva i vratio se u rodnu Mursiju.

Alkaraz je veliki ljubitelj košarke, tako da je iskoristio priliku da gleda klub iz rodnog grada koji se takmiči u Endesa ligi.

Jedan od najboljih košarkaša Mursije je Dilan Enis, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, a upravo su on i Karlos uhvaćeni posle meča u zagrljaju i prijateljskom ćaskanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UCAM Murcia CB (@ucammurcia)

 

Mursija je pobedila Bilbao 96:76, a Dilan Enis je postigao 18 poena, Marko Todorović je dodao 16, dok je nekadašnji igrač Partizana Rodions Kuruc imao 13. 

Dilan Enis je bio u žiži javnosti u Srbiji zbog jednog intervjua, kada je rekao da bi se vratio u Zvezdu, ali i da bi zaigrao za večitog rivala Partizan.

- Otkako sam napustio Srbiju, mislim da niko nije kontaktirao mog agenta da se vratim u Srbiju. U ovom momentu u mojoj karijeri vidim sebe samo u Crvenoj zvezdi ili Partizanu. Naravno, mislim na klubove u Srbiji. Ne bih otklonio mogućnost da zaigram za jedan od ta dva tima u budućnosti, ali opet ponavljam, nije bilo bilo kakvih ozbiljnih ponuda - rekao je Enis.

Kanađanin prosečno postiže 15 poena za Mursiju ove sezone i jedan je od najboljih košarkaša ovog tima.

Što se Alkaraza tiče, on se nalazi na drugom mestu ATP liste iza Novaka Đokovića, a njihov susret je moguć u Indijan Velsu, turniru za koji su prijavljeni obojica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading