VELIKI ODLAZAK U SRED SEZONE! Centar se POZDRAVIO sa saigračima, i "POLETEO" u NBA!

Autor:

Sport

03.02.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karijeru nastavlja u Nju Orleansu.

VELIKI ODLAZAK U SRED SEZONE! Centar se POZDRAVIO sa saigračima, i "POLETEO" u NBA!

Foto: Starsport

Karlo Matković

Košarkaši Cedevita Olimpije ostvarili su važnu pobedu u Čačku, gde su savladali ekipu Borca rezultatom 74:65 u 19. kolu regularnog dela AdmiralBet ABA lige. Ova pobeda značajna je za tim iz Ljubljane, a posebno je istaknut nastup Karla Matkovića, koji će nakon ove utakmice preći u ekipu Nju Orleans Pelikansa.

Talentovani centar Karlo Matković odigrao je poslednji meč za slovenačku ekipu u Srbiji. On je na oproštaju od svojih dosadašnjih saigrača pružio sjajan nastup, postigavši 19 poena i bio jedan od ključnih igrača pobedničkog tima.

Foto: star sport

Karlo Matković

Ostaće upamćen po vrhunskoj partiji protiv Crvene zvezde kada je klubu sa Malog Kalemegdana ubacio čak 23 poena i dodao sedam skokova u pobedi svog tima nad prvoplasiranom ekipom AdmiralBet ABA lige. 

Kapiten Cedevite Olimpije, Jaka Blažić, istakao se sjajnim šutem za tri poena, postigavši 18 poena sa impresivnim učinkom od 4/5 za tri. Njegov doprinos bio je od presudnog značaja za konačan ishod meča i pobedu svog tima.


Iako su poraženi, košarkaši Borca pružili su snažan otpor. Frenklin je bio najefikasniji sa 15 poena, dok je Talić dodao 14, a Manojlović 12 poena, pokazujući istinsku borbenost i želju da se suprotstave favorizovanom protivniku.

Nakon ovog meča, Borac se nalazi na skoru 8-11, dok je Cedevita Olimpija stigla do 13. pobede i sada ima 13-6. Ova pobeda značajna je za dalji tok takmičenja i poziciju timova na tabeli AdmiralBet ABA lige.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading