POTPUNO LUDA EKIPA! "DŽELATA" VEČITIH PORAZILI STUDENTI! Novi poredak na tabeli u prvenstvu Jadrana!

Autor:

Sport

27.01.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa nije nemoguće sa ovom ekipom.

POTPUNO LUDA EKIPA! "DŽELATA" VEČITIH PORAZILI STUDENTI! Novi poredak na tabeli u prvenstvu Jadrana!

Foto: star sport

Košarkaši Cedevita Olimpije poraženi su na gostovanju Derbiju u okviru 18. kola AdmiralBet ABA lige rezultatom 82:78. 

Studente je predvodio Mateo Drežnjak sa 24 poena, sedam asistencija i četiri uhvaćene lopte. Vasilije Basćović dodao je 15, dok su dvocifreni bili Bogavac sa 11 koševa i Ivišić sa jednim poenom manje.

U ekipi Cedvite Olimpije istakao se Karlo Matković sa dabl-dabl učinkom od 15 poena i 11 skokova, a pratio ga je Džastin Kobsa sa13 poena i pet doddavanja.

 

 

Posle pobede, trener domaćina Dejan Jakara govorio je za medije. 

- Čestitam igračima na pobjedi nad velikim protivnikom. Imali smo dugačak sastanak nakon poraza i o košarci i o životu. Naglasio sam im da ako daš od sebe sve što si u mogućnosti to će da se vrati. Nije slučajno da nijedna "ničija" lopta ne završi kod igrača rivala, takođe ni ti njihovi promašaji nisu slučajni. To je trebalo zaraditi a oni jesu žestokim treningom prethodnih sedam dana i zalaganejm na utakmici. Želim i da zhvalim Cedeviti na fer igri i želim im sreće u narednim utakmicama - naglasio je Jakara.

Potom se trener Cedevite takođe oglasio povodom novog neuspeha ekipe koja igra strašno promenljivo ove sezone. Tim iz Ljubljane je uzeo skalp i Partizanu i Zvezdi, ali zato ima samo jednu pobedu u Evrokupu. 

- Uglavnom smo mi bili ti koji su imali prednost i u momentima kada je trebalo da napravimo rezultatski bijeg dešavale su nam se greške koje su protivničku ekipu vraćale u meč. U finišu su bili fokusiraniji od nas, precizniji i zasluženo su dobili - istakao je trener Cedevita Olimpije Zoran Martič, koji je nekada vodio i Budućnost Voli.

Cedevita Olimpija je trenutnto treća na tabeli, dok je Studentski centar na osmoj poziciji.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading