NEMA NIKAKVIH TAJNI: Zavirite u ugovore svih košarkaša Crvene zvezde!

Autor: P. Z.

Sport

04.02.2024

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub sa Malog Kalemegdana radi transparentno.

NEMA NIKAKVIH TAJNI: Zavirite u ugovore svih košarkaša Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde ove sezone u AdmiralBet ABA ligi beleže sjajne rezultate, pošto su veoma blizu toga da obezbede prednost domaćeg terena kroz čitav plej-of, ali sa druge strane u Evroligi ne ispunjavaju očekivanja navijača.

Crveno-beli su u toku aktuelne sezone zamenili trenera, pošto je smenjen Duško Ivanović, a na njegovo mesto je stigao Janis Sferopulos, koji je potpisao ugovor do leta 2025. godine.

Grk u ovom trenutku na raspolaganju ima 15 igrača koje nije on selektirao, a od toga njima šestorici ugovori ističu na kraju aktuelne sezone.

Što se navijača tiče, produžetak saradnje bi morali da potpišu kapiten i ikona kluba Branko Lazić, jedan od najboljih plejmejkera Evrope Miloš Teodosić i fenomenalni Litvanac Rokas Gedraitis, dok za novi ugovor žestoko moraju da se bore Amerikanci Džavonte Smart, Fredi Gilespi i Majk Tobi.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Teodosić i Branko Lazić

Oni su ujedno i jedini koji mogu da napuste Mali Kalemegdan na leto bez ikakvih problema.

Sa druge strane, ugovor do 2025. godine, kao i trener Sferopulos, imaju Luka Mitrović, Nemanja Nedović, Adam Hanga, kao i Marko Simonović koji je na pozajmici u Bešiktašu.

Crveno-beli su nedavno produžili ugovor sa Džoelom Bolombojem do 2026. godine, do kada se na vernost klubu obavezao i Jago dos Santos. Takođe, zvezdaši ne moraju da brinu da će klub napustiti ni Stefan Lazarević, Dejan Davidovac ili Dalibor Ilić, koji takođe imaju ugovore do 2026.

Na kraju, jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša Nikola Topić ima ugovor sa Zvezdom do 2027. godine, ali teško da pre toga neće otići u NBA ligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Rade

05.02.2024 11:39

Uuhhh dobro je već sam se zabrinuo da nam ne ode Davidovac...🤣🤣🤣