EGZODUS IZ HUMSKE: Partizan ostaje bez pola tima?!

Autor: P. Z.

Sport

04.02.2024

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak sedmorica košarkaša bi mogla da napuste crno-bele.

EGZODUS IZ HUMSKE: Partizan ostaje bez pola tima?!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana ove sezone igraju ispod očekivanja svojih navijača, pošto su se u AdmiralBet ABA ligi maltene oprostili od prednosti domaćeg terena u eventualnom finalu protiv Crvene zvezde, jer imaju tri pobede manje od večitog rivala, a u Evroligi se nalaze ispod crte u borbi za plej-in.

Međutim, slabi rezultati u dosadašnjem delu sezone nisu jedini problem sa kojim se suočavaju u Humskoj, već im na ruku ne ide ni to što bi na leto mogli da budu primorani da iz korena menjaju tim.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Partizan trenutno u svom rosteru ima 15 košarkaša, od kojih čak njima sedmorici ugovor ističe na kraju ove sezone, sedmorici 12 meseci kasnije, a jedino nije potvrđeno do kada će član crno-belih biti Tristan Vukčević.

Vukčević je u Humsku stigao pre dve godine, a tada iz kluba nije navedeno na koliko je tačno potpisao ugovor, već se tvrdilo da je u pitanju višegodišnja saradnja.

Na kraju aktuelne sezone, Humsku bi bez ikakvih problema mogli da napuste Pi Džej Doužer, Džejms Naneli, Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Uroš Trifunović, Danilo Anđušić i Džejlin Smit.

Republika

Foto: Starsport

Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski

To znači da bi "parni valjak" na leto mogao da ostane praktično bez pola tima!

Na sve to, treba dodati da ugovor ističe i Željku Obradoviću.

Sa druge strane, ugovore do 2025. godine sa crno-belima imaju kapiten Kevin Panter, Zek Ledej, Aleksa Avramović, Bruno Kaboklo, Ognjen Jaramaz, Mateuš Ponitka i Balša Koprivica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading