JOŠ JEDAN KRVAVI OBRAČUN NAVIJAČKIH KLANOVA U BEOGRADU! Ovo je navijač Partizana kome su pucali u oba kolena na Karaburmi - izrešetan pred DEVOJKOM! (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.02.2024

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić je ranjen u obe noge i u svesnom stanju je prevezen u Urgentni centar.

JOŠ JEDAN KRVAVI OBRAČUN NAVIJAČKIH KLANOVA U BEOGRADU! Ovo je navijač Partizana kome su pucali u oba kolena na Karaburmi - izrešetan pred DEVOJKOM! (VIDEO)

Foto: Društvene mreže

U pucnjavi koja se dogodila u subotu uveče na Karaburmi u Beogradu, ranjen je mladić (23). Njega su napale dve nepoznate osobe, pucale su na njega iz vatrenog oružja oko 20 časova u parku u Kamčatskoj ulici, na uglu ove i Danteove ulice.

Ranjeni mladić je, navodno, član jedne navijačke grupa Partizana i, prema saznanjima "Kurira", upucan je pred devojkom. Na fotografiji ispod, nalazi se sa desne strane u dukseru na kojem je Ljubomir Marković Kića, jedan od vođa navijača Partizana koji je ubijen 2019. godine.

 

 

On je ranjen u obe noge i u svesnom stanju je prevezen u Urgentni centar. Policija je potom zatvorila kraj i proglasila akciju "Vihor", a mladić je odbio saradnju sa policijom kojoj je poznat od ranije kada je takođe bio meta napada 2018. godine.

- Upucan je u noge pred devojkom i to u trenutku dok je bio u kućnom pritvoru bez nanogice - kaže izvor upućen u slučaj.

Ranjeni se dovodi u vezu sa navijačkom grupom "Iz Principa" koja je, prema optužnici, korišćena kao paravan za vršenje teških krivičnih dela. Predvodnici te grupe su Veljko Belivuk i Marko Miljković kojima se sudi u Specijalnom sudu u Beogradu za sedam ubistava, silovanje, trgovinu drogom i oružjem.

Foto: Društvene mreže

Upucani mladić

Podsetimo, ovo nije prvi navijački sukob u Beogradu ove nedelje, budući da je u četvrtak u Borči ubijen Jovan M. (23). Tom prilikom je ranjen i njegov prijatelj Boro J. (23).

Jovanov ubica, B. B, uhapšen je i određen mu je pritvor do 48 sati.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading