SLUČAJNI PROLAZNICI GA PRONAŠLI RANJENOG: Detalji pucnjave na Karaburmi, u toku akcija Vihor

Autor:

Hronika

03.02.2024

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevidci su izjavili da su čuli više pucnjeva pre nego što je mladić pronađen.

SLUČAJNI PROLAZNICI GA PRONAŠLI RANJENOG: Detalji pucnjave na Karaburmi, u toku akcija Vihor

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Večeras se na Karaburmi dogodila pucnjava u kojoj je povređen 24-godišnji mladić, identifikovan kao B.J. Ranjenog mladića su pronašli slučajni prolaznici koji su odmah pozvali Hitnu pomoć. Prema nezvaničnim informacijama Informera, mladić je zadobio povrede u obe noge i prevezen je u Urgentni centar radi daljeg lečenja.

Intervencija Hitne pomoći

Hitna pomoć je reagovala brzo i pružila neophodnu medicinsku pomoć mladiću pre nego što je prevezen u bolnicu. Povrede su ozbiljne prirode s obzirom na to da su zahvatile obe noge, te će mladić zahtevati odgovarajuću medicinsku negu i lečenje.

Reakcija očevidaca

Očevidci su izjavili da su čuli više pucnjeva pre nego što je mladić pronađen, što ukazuje na to da je situacija bila izuzetno napeta i opasna. Njihova brza reakcija u pozivanju Hitne pomoći bila je od presudnog značaja za pružanje pomoći mladiću.

Policijska istraga

Napadač je uspeo da pobegne sa lica mesta pre dolaska policije, koja je odmah obavila uviđaj i pokrenula intenzivnu istragu radi identifikacije i hapšenja napadača. Proglašena je akcija Vihor kako bi se brzo pronašao počinilac i sprečilo dalje nasilje.

Ovaj incident ostavlja građane u zabrinutosti i podseća na potrebu za jačanjem bezbednosti u zajednici. Nadamo se da će policija brzo identifikovati počinioca i da će mladić uspešno oporaviti od svojih povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading