SEDELI I PILI ZAJEDNO PA IH UPUCAO U NOGE! Detalji napada na dvojicu muškaraca na Zvezdari!

Autor:

Hronika

28.01.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za napadačem koji joj je veoma poznat.

SEDELI I PILI ZAJEDNO PA IH UPUCAO U NOGE! Detalji napada na dvojicu muškaraca na Zvezdari!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstcok

Ilustracija

U Beogradu su noćas u 00.39 u Ulici Pavla Popovića upucana dvojica muškaraca starosti 30 u 40 godina.

Kako Kurir nezvanično saznaje, pucao je muškarac star 43 godine, čiji je identitet poznat policiji i koji je u bekstvu. Policija još traga za njim.

On je, kako se navodi, upucao L.T. (30) i U. U. (40). Oni su prethodno navodno sedeli i pili zajedno, a potom je izbila svađa. Napadač im je tada pucao u noge.

Ranjeni su prevezeni u Urgentni centar i imaju lake telesne povrede.

Podsećamo, pucnjave se još dešavaju uprkos tome što su više od 82.000 komada oružja predali građani Srbije u kampanji koju je država pokrenula nakon dva masovna ubistva početkom maja. Jedno je bilo u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu, a drugo u selima u okolini Mladenovca, podaci su Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) na kraju dvomesečne akcije.

Nakon tih događaja vlast je najavila mere za podizanje opšte bezbednosti u društvu potresenom zločinima u kojima je stradalo 19 osoba. Prva je razoružanje stanovništva. Po navodima iz MUP-a, oružje predato u kampanji od 8. maja do 30. juna je iz ilegalnog i legalnog poseda i najviše ga je prikupljeno u Beogradu. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP) saopštilo je da je predato i više od 26.000 minsko-eksplozivnih sredstava i više od 4.200.000 komada različite municije.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading