ZVERSKO UBISTVO SINOĆ U SARAJEVU! Mladić (19) ubijen iz vozila u pokretu - OVERILI ga na raskrsnici ove ulice!

Autor:

Hronika

29.01.2024

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava je izvršena iz vozila u pokretu.

ZVERSKO UBISTVO SINOĆ U SARAJEVU! Mladić (19) ubijen iz vozila u pokretu - OVERILI ga na raskrsnici ove ulice!

Foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

Uzavrela noćna scena na raskrsnici u sarajevskom naselju Otoka ostavila je zajednicu u šoku nakon što je jedna osoba izgubila život u pucnjavi koja se dogodila nešto pre ponoći.

Kako je potvrđeno za Klix.ba, tragedija je uzdrmala mir ovog naselja na glavnoj raskrsnici ulice Bulevar Meše Selimovića, tačnije na delu između ulica Alije Kučukalića i Prijedorske. Snimci sa mesta događaja otkrivaju prisustvo velikog broja policijskih i hitnih službi koje su pružale pomoć osobi koja je ležala na ulici.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo stigla je potvrda da je muškarac rođen 2005. godine tragično nastradao usled upotrebe vatrenog oružja. Detalji scene suzdržani su, no informacije dobijene od čitalaca Klix.ba ukazuju da je u vozilu, iz kojeg je navodno pucano, bilo više osoba, pri čemu je barem jedna smrtno stradala.

Mersiha Novalić, portparol MUP-a Kantona Sarajevo, izjavila je: "Sinoć oko 23.35 sati, na raskrsnici ulica VII transferzale - Bulevar Meše Selimovića, došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je usled zadobijenih povreda smrtno stradao muškarac, 2005. godište. Policijski službenici, pod nadzorom tužioca KTKS, rade na rasvetljavanju svih okolnosti pod kojima je izvršeno krivično delo Ubistvo (član 166. KZ FBiH)."

Prema informacijama koje je dobio Klix, pucnjava je izvršena iz vozila u pokretu, dodatno pojačavajući težinu ove tragične situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading