KO SU MLADIĆI I DEVOJKA POVREĐENI U NESREĆI U KRUŠEVCU? Oglasile se porodice: Verujemo da će Marko prebroditi sve ovo, on je VOJNIK!

Autor: D.B.

Hronika

16.01.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć, vatrogasci i policija odmah su reagovali i stigli na mesto nesreće.

KO SU MLADIĆI I DEVOJKA POVREĐENI U NESREĆI U KRUŠEVCU? Oglasile se porodice: Verujemo da će Marko prebroditi sve ovo, on je VOJNIK!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jutros oko 9 sati, u fabrici Trajal u Kruševcu, došlo je do tragičnog događaja. Eksplozija u objektu za proizvodnju gorive trake odnela je mladića Nikolu Raškovića (18) i teško povredila četvoro radnika - Marka M. (38), Dušana J. (25), Saru C. (20) i još jednog radnika. Detalji ove nesreće ostavili su zajednicu u šoku i uznemirenosti.

Čula se jaka detonacija koja je uzdrmala prozore u okolnim kućama, a gusti crni dim i miris paljevine ubrzo su ispunili okolinu. Hitna pomoć, vatrogasci i policija odmah su reagovali i stigli na mesto nesreće. Uzroci eksplozije još uvek su nepoznati, ali je jasno da je cela zajednica bila zahvaćena panikom i brigom za povređene.

Republika

Foto: youtube.com/ RTV Krusevac

 

 

Ispred fabrike se okupila velika gužva, a porodice, rođaci i prijatelji povređenih željno su očekivali vesti o njihovom zdravstvenom stanju. Strah i neizvesnost bili su prisutni među njima dok su čekali informacije o svojim najmilijima. Nadaju se da će povređeni biti dobro i da će uspeti da prebrode fizičke i psihičke posledice ovog tragičnog događaja.


Marko M., koji je već bio u vojsci i redovno trenira fudbal, i Dušan J., čiji brat ističe da nije dugo radio u fabrici, teže povrede zadobili su u ovoj nesreći. Porodice se nadaju da će njihova fizička spremnost pomoći u oporavku. Takođe, prema rečima sagovornika, Sara C. je relativno nova zaposlena u fabrici Trajal, a njeni kolege i porodica mole se da će transport do VMA omogućiti adekvatnu medicinsku negu.

Ova tragična nesreća ostavila je dubok trag u Kruševcu, a zajednica i dalje strepi za sudbinu povređenih. Ostaje da se nadamo da će njihov oporavak biti uspešan i da će se utvrditi uzroci ove nezapamćene tragedije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading