ČELNICI EVROLIGE U BEOGRADU! Razlog je Partizanova "A" licenca! Isplivali svi DETALJI!

Autor:

Sport

07.02.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komisija Evrolige boravi u Beogradu radi saslušanja argumenata Partizana za dobijanje "A" licence.

ČELNICI EVROLIGE U BEOGRADU! Razlog je Partizanova "A" licenca! Isplivali svi DETALJI!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Danas je u Beogradu održan važan događaj za Partizan, jer je Komisija Evrolige boravila u gradu kako bi saslušala sve argumente crno-belih u vezi sa dobijanjem "A" licence. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti i navijača, s obzirom na to da se izabranici Željka Obradovića izuzetno dobro kotiraju u trci za ugovorom sa najelitnijim takmičenjem.

Partizanov brend i podrška navijača kao ključni argumenti

Crno-beli su predstavili detaljnu prezentaciju svega što su uradili do sada, kao i planove za naredne sezone. Ključni argumenti koje su istakli tiču se podrške navijača i finansiranja, za koje tvrde da će biti održavani i u godinama koje dolaze. Istakli su da su izgradili svetski prepoznatljiv brend, čije slike odlaze sa njihovih utakmica širom sveta, doprinoseći imidžu i popularnosti Evrolige i van granica u kojima se ovo takmičenje odvija.

Foto: Starsport

Željko Obradović sa igračima Partizana

Interesovanje Evrolige za dugoročno učlanjenje Partizana

U najelitnijem evropskom klupskom rangu postoji značajno interesovanje za dugoročno primanje Partizana u ovo takmičenje, što dodatno potvrđuje dobru poziciju crno-belih u trci za višegodišnji ugovor sa najjačim takmičenjem u Evropi. Konačna odluka Evrolige o "A" licenci za klub iz Humske očekuje se u aprilu ove godine, a odluka će svakako izazvati veliku pažnju javnosti i navijača širom regiona.

Ovo su samo neki od ključnih momenata koji su oblikovali današnji susret Komisije Evrolige i Partizana, a javnost sa nestrpljenjem očekuje ishod ove važne situacije za crno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading