BOG NEKA SUDI, SRAM TE BILO! Marija Kulić urnisala Karića zbog INCIDENTA sa Šavijom, njemu pala roletna!

Autor:

Zabava

06.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić je iskritikovala Stefana Karića zbog incidenta sa Natašom Šavijom, on odlučio da progovori o svemu.

BOG NEKA SUDI, SRAM TE BILO! Marija Kulić urnisala Karića zbog INCIDENTA sa Šavijom, njemu pala roletna!

Foto: tiktok.com/printscreen

Bivši zadrugar Stefan Karić je u emisiji "Razotkrivanje" ispričao detalje iz svog života o kojima do sada nikada nije govorio, ali i pokazao fotografije svojiih roditelja, bivšeg druga Mirka Šijana, njegove pokojne devojke misice Dijane Milojković, kao i mnoge druge. 

Međutim, prvi put je nakon skandala sa Natašom Šavijom otkrio u kakvim su zapravo oni odnosima bili ranije i kakav stav sada ima prema njoj. 

Stefan je istakao da on ni posle svega nema problem da se čuje sa Natašom, ali da to nije nikada učinio isključivo iz razloga da se to ne bi pogrešno razumelo i uticalo na tok suđenja.

Republika

Foto: shutterstock, ATAImages, TV Pink/printscreen

Stefan Karić i Nataša Šavija

 

- Ide to suđenje, pa ćemo videti šta i kako. Od tada nismo imali nikakav kontakt, ja bih i pozvao nju, više puta, stvarno, ali nisam, da se tu nešto pogrešno ne protumači, da ne ispadne, otkud ja znam šta sve može da ispadne. U njenoj glavi je haos, može svašta nešta ona i da se istripuje, čekamo mi lepo suđenje, pa ćemo da vidimo ko je u pravu, ko nije - rekao je Karić.

U sinoćnjem lajvu na TikToku, koji je imao sa Miljanom Kulić, uključila se i njena majka, Marija, koja ga je žestoko iskritikovala zbog incidenta sa Šavijom, pa mu održala predavanje, a on je objasnio šta se zaista dogodilo i da li je stvarno on naneo starleti sve povrede:

- Videla sam one slike, ako si to uradio - sram te bilo, to nisam očekivala od tebe - prekorila ga je Marija.

- Ako sam uradio, treba da me bude sramota, ali nisam - rekao je kratko Karić.

- Dobro, neka Bog onda sudi. Pozdravi mamu i tatu, pa se čujemo, zanimljivije bi bilo da sam ja ovde umesto Miljane, ona ne zna šta da te pita - pozdravila se Marija Kulić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading