TI SI JEDNA PREVARA! Privođeni Dario Prpić divljao zbog bivše supruge, Anđelka mu ove reči neće zaboraviti!

Autor:

Zabava

07.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka sada uživa u srećnom braku sa Prpićevim nekadašnjim najboljim prijateljem Markom Žugićem.

TI SI JEDNA PREVARA! Privođeni Dario Prpić divljao zbog bivše supruge, Anđelka mu ove reči neće zaboraviti!

Foto: Instagram/printscreen

Anđelka i Dario

Glumica Anđelka Prpić je prošle godine krunisala ljubav sa Markom Žugićem, dugogodidšnjem prijatelju njenog bivšeg supruga Daria Prpića.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dario i Anđelka Prpić dok su bili u braku

Naime, Anđelka je u 2024. godinu ušla srećna i voljena, iako nije davala izjave za medije, u retkim prilikama kada smo mogli da vidimo Marka i nju u javnosti, izgledali su skladno i zadovoljno. Osmehe sa lica nisu skidali, a nežni pogledi koje su razmenjivali, dosta su govorili o njihovom odnosu. Da se radilo o pravoj ljubavi, potvrdila je i glumičina trudnoća, koju je neko vreme držala u tajnosti. Anđelka se porodila u maju prošle godine i naslednica je dobila ime Čarna, koje se Anđelki dopalo dok je radila seriju "Žene sa Dedinja", gde je jedan lik nosio to ime.

Republika

Foto: Marija Mlađen/ATA Images

Anđelka Prpić sa novim suprugom Markom Žugićem

- Dane provodimo baš lepo, nije ništa neobično, kao što sve bebe provode vreme sa roditeljima. Pelene, mleko, kupaj, maži, mazi se, gnjavi, i tako... Imamo novu omiljenu pesmu "Cojle, Manojle". Ima je, jedro je dete - rekla je Anđelka tada, pa otkrila da je u drugom stanju i te kako radila, i to bolesna.

Inače, tek kada se saznalo da je Anđelka u vezi sa Žugićem, njen bivši suprug se tada oglasio, a glumica je imala jasan stav o njemu.

- Zauvek ću sa čovekom sa kojim imam sina Jakšu biti u najboljim odnosima - rekla je glumica tom prilikom, pa dodala:

- Mi smo prijatelji i roditelji i bićemo to dok smo živi - dodala je Anđelka tada za hrvatski "Story".

 Anđelka je tada izjavila i da je bivšem suprugu bila dosadna, te da joj je Dario jednom prilikom rekao da ona vara ljude.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđelka Prpić sada uživa u ljubavi sa Markom Žugićem

On baš misli kako sam ja potpuno različita od uloga. Da sam dosadna, nezanimljiva, sve različito od onoga što glumim. On je u fazonu: "Ti si jedna prevara, ljudi ne mogu da shvate koliko je moj život dosadan sa tobom" - ispričala je tada glumica, prenosi "Srbija Danas".

Podsećamo da je Dario Prpić, bivši muž poznate glumice Anđelke Prpić divljao je ulicama naše prestonice svojim džipom, zbog čega je odmah zaustavljen od stane pripadnika policije i priveden kod dežurnog tužioca Prvog tužilaštva, saznaje Republika. Prpić je na Terazijama vozio nedozvoljenom brzinom, zbog čega su nadležni organi reagovali po hitnom postupku. Nakon što je zaustavljen, očigledno besan što je uhvaćen na delu, unosio se u lice pripadnicma policije, te je ubrzo nakon toga i priveden.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boca71

08.02.2024 02:15

Razvela se , udala se za druga bivšeg supruga a nije promenila prezime bivšeg i uzela novo ili vratila devojačko?Ko je ovde malo "iščašen ili ausvinkl" .

Srba

08.02.2024 10:07

Izgleda da je njoj bio bolji drug nego njemu... Ko je Zugicev najbolji drug sada, jel' svraca kad ovaj nije kod kuce?