TRAGEDIJA! Mladi fudbaler preminuo posle utakmice - ŠOKIRAĆE vas DETALJI!

Autor:

Sport

07.02.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni mladić izgubio najvažniju bitku.

TRAGEDIJA! Mladi fudbaler preminuo posle utakmice - ŠOKIRAĆE vas DETALJI!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Vikombe Vonderers se sa tugom oprostio od svog sedamnaestogodišnjeg navijača Adama Ankersa, koji je tragično preminuo igrajući fudbal.

Adam je bio učenik Henli koledža, težio je da postane fudbaler, i bio je vlasnik sezonske karte Vikomba, redovno posećujući utakmice sa svojom porodicom. Preminuo je u bolnici u ponedeljak nakon što mu je pozlilo tokom utakmice za tim Vikomb Vonderers Fondacija (u konkurenciji igrača do 19 godina).

 

 

Reakcije na tragični gubitak


Menadžer prvog tima, Met Blumfild je izjavio:

- Duboko sam šokiran vestima da je Adam bio bolestan prošle nedelje dok je igrao utakmicu koju voli, i od tada je bio u našim mislima dok smo se nadali i molili za njegov oporavak. Jako smo tužni što smo saznali da nije uspeo da se oporavi, i naše najiskrenije saučešće ide njegovim prijateljima, saigračima i porodici u ovom strašnom trenutku - rekao je Blumfild.

Mark Gejtskel, izvršni direktor Vikomba je dodao:

- Ovo je bilo izuzetno teško vreme za sve uključene u Fondaciju, dok tugujemo za talentovanim, omiljenim i voljenim mladićem. Vest da je preminuo u ponedeljak je svima teško pala i prikupljamo svoje misli o tome kako, u određenom trenutku, najbolje možemo odati počast Adamu i stvoriti nasleđe u njegovo ime.

Sećanje na Adama

- Trenutno se razmatra kako je najbolje odati počast Adamu i stvoriti trajno sećanje na njega. Klub šalje ljubav, toplinu i najiskrenije saučešće njegovoj porodici i prijateljima, nudeći punu podršku svima u Vikomb Vonderersu, u bilo čemu što možemo da učinimo, kako bismo im pomogli ili pružili utehu u ovom neverovatno teškom vremenu - stoji u oproštajnoj poruci Vikomba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading