MELOUN O JOKIĆU: Nadam se da NIKADA to neće uraditi! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.02.2024

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denvera oduševljen svojim najboljim košarkašem.

MELOUN O JOKIĆU: Nadam se da NIKADA to neće uraditi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Jokić, Marej i Meloun

Nikola Jokić dominira NBA ligom, njegovi Denver Nagetsi su u noći između četvrtka i petka slavili protiv Vizardsa sa 130:110 i upisali 37. pobedu u ovoj sezoni.

Ovaj meč ostao je u senci joše jednog rekorda Nikole Jokića, koji je uspeo nešto što se činilo nemogućim.

Naima, Džoker je upisao novi tripl dabl uz monstruozan učinak od  21 poena, 19 skokova i 15 asistencija, a kako je to učinio protiv Vašingtona, nema više ekipe u ligi protiv koje nije ostvario ovakav učinak.

Zapravo, ostala je samo jedna - Denver Nagetsi, a na ovu temu se našalio trener tima iz Kolorada Majk Meloun.

- Nadam se da Jokić nikada neće to uraditi protiv nas - rekao je Meloun, jasno aludiravši da želi da Nikola do kraja karijere ostane veran Denveru.

 

 

Trener Denvera je rekao pre meča kako nije gledao ni minut Ol-star utakmice, ali je pohvalio neke od Jokićevih asistencija na meču sa Vizardsima.

- Kao i svaki sjajan asistent, uvek drži glavu uspravno. On premerava svaki deo terena. Vidi ko je otvoren, gde je odbrana, ima izuzetan IQ. Vidi mnogo stvari pre nego što se dogode - dodao je Meloun.

I on je upitan o tome na kojoj bi poziciji voleo da Denver bude uoči plej-ofa.

- Nisam toliko zabrinut oko toga koji ćemo biti nosioci. Više me brine da svi igrači to dočekaju zdravi. Ako smo svi zdravi u plej-ofu, imam veliko samopouzdanje da je ovo tim koji može da uže u bilo koju NBA arenu i da dobije seriju - zaključio je strateg Nagetsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading