SKANDAL TRESE ESTRADU! Džehverovićka u EPICENTRU DRAME, odgovorila ŽESTOKO Desingerici, pa ga javno ponizila!

Autor:

Zabava

23.02.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović odgovorila žestoko Dragomiru Despiću Desingerici!

SKANDAL TRESE ESTRADU! Džehverovićka u EPICENTRU DRAME, odgovorila ŽESTOKO Desingerici, pa ga javno ponizila!

Foto: ATA Images

Reper Dragomir Despić Desingerica nedeljama provocira Teodoru Džehverović, a sada je Džehva konačno odgovorila svojoj koleginici. Na društvenim mrežama je eskalirao sukob između ove dve pevačice, a fanovi su nestrpljivo čekali Džehvin odgovor na provokacije.

Sve je počelo kada je Desingerica na društvenim mrežama podelila sliku na kojoj drži Teodoru kao bebu i doji je mlekom iz flašice, a zatim je nastavio sa provokacijama objavom slike na kojoj je gura u bebi kolicima. Ovakvo ponašanje naišlo je na osudu Džehvinih fanova, ali ona je prvobitno odlučila da ignoriše provokacije.


Međutim, pritisak fanova je postao prevelik, pa je Džehva na kraju ipak odlučila da odgovori. Na pitanje da li ima nešto da kaže na provokacije Desingerice, Teodora je odgovorila: "A šta će jadan", uz emotikon koji simbolizuje smeh. Ovim odgovorom Džehva je stavila do znanja da ne obraća pažnju na provokacije i da je ne zanima šta Desingerica priča o njoj.

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović odgovorila Dragomiru Despiću Desingerici

 


Osim na društvenim mrežama, sukob između ove dve pevačice se odražava i u stvarnom životu. Nedavno su se srele na javnom događaju, gde je Džehva iskulirala Desingericu, ne želeći da razgovara s njom niti da sedi u istom separeu. Očigledno je da nešto ne štima u njihovom odnosu, a ostaje da se vidi da li će Desingerica reagovati na Džehvin odgovor ili će se sukob nastaviti i dalje.

Ovaj sukob između Džehve i Desingerice izaziva veliku pažnju javnosti, a fanovi jedva čekaju da vide kako će se dalje odvijati ova priča.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading