JEZIVO NASILJE U ŠAPCU! Grupa mladića brutalno pretukla srednjoškolca! POLOMLJENA MU PODLAKTICA, RAZBIJENA GLAVA, SAV U PODLIVIMA...!

Autor:

Hronika

23.02.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa mladića brutalno je pretukla ovog mladića nakon slavlja na jednom splavu na Savi, u nedelju oko pola dva posle ponoći.

JEZIVO NASILJE U ŠAPCU! Grupa mladića brutalno pretukla srednjoškolca! POLOMLJENA MU PODLAKTICA, RAZBIJENA GLAVA, SAV U PODLIVIMA...!

Foto: shutterstock

Policija

Divljački napad  na osamnaestogodišnjeg srednjoškolca iz Šapca potresao je javnost nakon što se saznalo da su mu lekari u Urgentnom prijemu šabačke bolnice dijagnostikovali frakturu podlaktice i brojne povrede na glavi, licu i telu.

Prema informacijama Telegraf.rs, grupa mladića brutalno je pretukla ovog mladića nakon slavlja na jednom splavu na Savi, u nedelju oko pola dva posle ponoći.

Prema svedočenju očevidaca, na mladića se okomilo 7-8 napadača. Iako se pokušao braniti i uspeo je  da pobegne, ali napadači su ga sustigli i nastavili s napadom dok je ležao na zemlji, udarajući ga rukama i nogama po celom telu. Mladić je primljen u bolnicu u krvavoj garderobi, s brojnim podlivima, posekotinama i otocima. Lekarska dijagnostika trajala je dva i po sata, dok su mu povrede, na sreću, ocenjene kao neopasne po život. Trenutno se oporavlja kod kuće uz redovne kontrole lekara.

Policija je otvorila istragu i aktivno radi na identifikaciji i hapšenju izvršilaca ovog jezivog nasilnog čina. Očekuje se da će dalja istraga rasvetliti motive i okolnosti ovog brutalnog napada i dovesti odgovorne pred lice pravde.

Podsećamo da slučajevi vršnjačkog nasilja su sve češći u Srbiji. Nedavno je u naselju Pantelej u Nišu, jedna petnaestogodišnjakinja bila  žrtva vršnjačkog nasilja kada ju je napala šesnaestogodišnjakinja sa kojom je imala prethodnu verbalnu raspravu pre dve godine.

Majka pretučene devojčice, N.S., ispričala je za "Blic" da je njenoj ćerki presretnuta na slabo prometnom i neosvetljenom mestu, gde je grupa vršnjaka nasrnula na nju. N.S. je izrazila zabrinutost zbog ovog slučaja, ističući da je fizičke povrede lakše podnela od psihičkih trauma koje je pretrpela.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading