RETROSPEKTIVA UČINJENOG: Godinu dana rada je stalo u četiri minuta! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.02.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

GRupa entuzijasta i zaljubljnika u fudbalsku igru, učinila je ono što su mnogi smatrali nemogućim.

RETROSPEKTIVA UČINJENOG: Godinu dana rada je stalo u četiri minuta! (VIDEO)

Foto: FK Šiljakovac 1977

Leta 2023. godine, nakon više od jedne decenije, Fudbalski klub Šiljakovac ponovo se pojavio na sportskoj mapi Srbije, a od takmičarske 2023/24 sezone uzeli su učešće u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa C".

 

Prvih šest takmičarskih meseci nakon ponovne aktivacije kluba, Šiljakovac je okončao na trećoj poziciji i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa do sada ostvarenim skorom od četiri pobede, jednog remija i dva poraza i šest bodova zaostatka u odnosu na vodeći dvojac FU Minel 1956 iz Ripnja i Avalu 1939 iz Belog Potoka, što im daje za pravo da se nadaju čak i plasmanu u viši stepen takmičenja, Prvu beogradsku ligu - "grupa C".

Pre samo nekoliko dana klub je na veličanstven način u noći za pamćenje, obeležio godinu dana od kako je započeta nova era kluba iz Šiljakovca, a zatim su u četvorominutnom filmu javnosti predstavili sve ono što je učinjeno u prethodnom periodu, na šta su svi u klubu više nego ponosni.

 

 

Tim povodom rukovodstvo kluba se kratkim saopštenjem obratilo javnosti:

- Proslavili smo godinu od kada je krenula ova naša priča. Za tih godinu dana smo postigli zaista neke fenomenalne stvari na koje smo ponosni. Godinu dana rada je stalo u nešto više od četiri minuta, zahvaljujemo svakom ko je na bilo koji način pomogao da sve ovo izgleda baš ovako.

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Šiljakovca u prolećnoj premijeri dočekuje Veliki Borak. Navedeni susret na programu je šestog dana meseca aprila, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan trijumfom Šiljakovca, minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading