USLOVI SU SVE BOLJI: Poklon FSS-a je stigao - uskoro će na stadionu zasijati novi semafor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.02.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakoga dana, u svakom pogledu, klub sve više napreduje.

USLOVI SU SVE BOLJI: Poklon FSS-a je stigao - uskoro će na stadionu zasijati novi semafor!

Foto: FK Omladinac Zablaće

Fudbaleri Omladinca iz Zablaća prethodne sezone u okviru Zone Zapadno-moravske ubedljivo su stigli do šampionskog pehara sa čak 16 bodova prednosti u odnosu na dugoplasirano užičko Jedinstvo Puteve, čime su sebi obezbedili i plasman u viši takmičarski rang.

 

Tokom prethodne jeseni u okviru Srpske lige Zapad ostvarili su skor od šest pobeda, isto toliko poraza i tri remija, tako da će u odlučujuće prolećne borbe ući sa sedme pozicije, što se može smatrati zadovoljavajućim ostvarenjem.

Kako bi se već sada formirao sastav koji će u narednim godinama moći da napadne i sam vrh zapadne grupe srpskoligaškog fudbala, rukovodstvo Omaldinca je bil oizuzetno aktivno tokom zimskog prelaznog roka, a sada je veliki poklon stigao i od strane Fudbalskog saveza Srbije.

Naime, od strane krovne fudbalske organizacije stigao je poklon u vidu semafora koji će svakako pomoći svima na stadionu u praćenju mečeva koji se igraju u Zablaću.

Foto: FK Omladinac Zablaće

Donacija FSS-a ekipi Omladinca iz Zablaća

 

Ovim povodom iz redova Omladinca su izjavili:

- Velika zahvalnost Fudbalskom savezu Srbije na velikodušnosti, razumevanju i podršci koju su nam pružili u vezi sa dobijanjem novog semafora. Njihova posvećenost razvoju lokalnog fudbala je neprocenjiva, a ovaj semafor će biti od velike koristi za naš klub. Hvala vam još jednom na vašoj podršci i saradnji.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove ekipa Omladinca u prolećnoj premijeri dočekuju ekipu Tutina. Meč je na programu devetog dana meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova, rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading