BORBA ZA VRH TABELE JESTE VELIKI IZAZOV: Nekadašnji reprezentativac se vratio u Srbiju - armija navijača od njega mnogo očekuje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.02.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči nastavka borbe za bodove, klub j uspeo da angažuje vrhunsko pojačanje.

BORBA ZA VRH TABELE JESTE VELIKI IZAZOV: Nekadašnji reprezentativac se vratio u Srbiju - armija navijača od njega mnogo očekuje!

Foto: Starsport

Manje od 48 sati ostalo je do nastavka takmičenja u okviru Prve lige Srbije, a jedan od klubova koji pretenduje na najviši plasman, obavestio je javnost o realizaciji bombastičnog transfera.

 

Fudbaleri Inđije Toyo Tires prvi deo aktuelne takmičarske sezone okončali su na drugoj poziciji sa identičnim bodovnim skorom kao i trećeplasirana leskovačka GFK Dubočica, ali su zahvaljujući boljem gol količniku stigli do vicešampionskih lovorika.

U nastavak sezone zeleno-beli ulaze sa jasno proklamovanim ciljevima koji su vezani za povratak u elitni rang srpskog klupskog fudbala, a kako bi do navedenog i stigli, klub je uoči nastavka takmičenja angažovao novog čuvara mreže.

Reč je o dvadesetčetvorogodišnjem Aleksi Milojeviću iza kojeg je bogato superligaško, ali i šestomesečno internacionalno iskustvo.

Rođeni Jagodinac je karijeru započeo u svom gradu, a nastupao je i za OFK Bačku iz Bačke Palanke i novosadsku Mladost GAT, da bi prvi deo sezone proveo u grčkom drugoligašu Eolikos Mitilinisu.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Nova uzdanica Inđije Toyo Tires

 

- Aleksa Milojević:

Datum rođenja: 8. januar 2000. godine

Mesto rođenja: Jagodina

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Jagodina U-19 (Jagodina), Jagodina Tabane (Jagodina), OFK Bačka (Bačka Palanka), Mladost GAT (Novi Sad), Eolikos Mitilinis (Grčka)

Reprezentativna karijera: Srbija-mlađe kategorije (7 ut.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Milojević će imati već predstojećeg vikenda kada će Inđija Toyo Tires u prolećnoj premijeri gostovati u prestonici ekipi RFK Grafičar. Navedni susret na programu je 25. februara sa početkom od 13 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading