NIŠTA OD OČEKIVANOG POJAČANJA: Fudbaler Zvezde u poslednjem trenutku promenio destinaciju - već je predstavljen u crno-belom dresu novog kluba! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.02.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se zaista brzo odigralo.

NIŠTA OD OČEKIVANOG POJAČANJA: Fudbaler Zvezde u poslednjem trenutku promenio destinaciju - već je predstavljen u crno-belom dresu novog kluba! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Do pre samo nedelju dana Uroš Lazić desni bek koji može da odgovori zadacima i na drugoj strani fudbalskog terena, bio je član Novog Pazara i očekivalo se da će u gradu na obali Jošanice i okončati aktuelnu sezonu.

 

Međutim, nakon prvenstvenog susreta između Novog Pazara i Crvene zvezde (0:3), rukovodstvo aktuelnog srpskog šampiona odlučilo je da dvadesetogodišnjeg beka vrati u Beograd, a kao potencijalna naredna destinacija pominjao se lider prvoligaškog karavana, ekipa OFK Beograda kojoj bi svakako značio mladi i perspektivni fudbaler u borbi za šampionski pehar.

Ipak, pošto je prelazni rok u Srbiji okončan, Lazić ni na koji način nije mogao da ponese dres "romantičara", a kako ne bi pauzirao tokom prolećnog dela sezone, tragalo se za destinacijom na kojoj "zimska pijaca" i dalje nije zatvorena. Rešenje je pronađeno u Češkoj Republici i Lazić će naredni period provesti u redovima Čeških Budjovica 

Mladi bek je već otputovao put Češke i već je predstavljen u crno-belom dresu novog kluba.

 

- Uroš Lazić:

Datum rođenja: 15. mart 2003. godine

Mesto rođenja: Niš

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Crvena zvezda U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), Crvena zvezda (Beograd), RFK Grafičar (Beograd), Radnik (Surdulica), Novi Pazar (Novi Pazar)

Reprezentativna karijera: Srbija U-16 (2 ut.), Srbija U-17 (6 ut./1 gol), Srbija U-19 (17 ut./1 gol), Srbija U-21 (2 ut.)

Kako se saznaje, Lazić će pokušati da pomogne novim saigračima u borbi za opstanak u elitnom rangu češkog fudbala, a po okončanju aktuelne sezone biće poznato hoće li se mladi defanzivac vraćati u redove Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading