JOŠ JEDAN ODLAZAK SA MARAKANE: Mladi reprezentativac se iznenada vratio među crveno-bele, ali sledi nova selidba! Poznato je gde će nastaviti karijeru!?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.02.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekival ose da će do kraja aktuelnog šampionata sticati seniorsko iskustvo u redovima novopazarskog superligaša, ali je iznenada došlo do promene odluke.

JOŠ JEDAN ODLAZAK SA MARAKANE: Mladi reprezentativac se iznenada vratio među crveno-bele, ali sledi nova selidba! Poznato je gde će nastaviti karijeru!?

Foto: Republika.rs

Dvadesetogodišnji Nišlija koji igra na poziciji desnog beka Uroš Lazić prethodnog leta je kao fudbaler Crvene zvezde otišao na jednogodišnju pozajmicu u redove Novog Pazara, ali je prethodni vikend doneo tektonske promene.

 

U subotu 17. februara aktuelni šampion je slavio u Novom Pazaru sa ubedljivih 3:0, a nakon susreta rukovodstvo crveno-belih je odlučilo da svog fudbalera Uroša Lazića vrati na stadion "Rajko Mitić", a kao razlog za ovakav potez rukovodstva crveno-belih, pominje se verbalni napad novopazarskih navijača na mladog fudbalera.

Lazić je u dosadašnjem delu superligaškog karavana zabeležio 18 nastupa u plavo-belom dresu kluba iz grada na obali Jošanice i bio je strelac dva pogotka, a kako se nezvanično saznaje on se ipak neće staviti na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću, već će do okončanja aktuelne sezone biti član OFK Beograda sa kojim će nastaviti borbu za šampionski pehar u Prvoj ligi Srbije.

- Uroš Lazić:

Datum rođenja: 15. mart 2003. godine

Mesto rođenja: Niš

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Crvena zvezda U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), Crvena zvezda (Beograd), RFK Grafičar (Beograd), Radnik (Surdulica), Novi Pazar (Novi Pazar)

Reprezentativna karijera: Srbija U-16 (2 ut.), Srbija U-17 (6 ut./1 gol), Srbija U-19 (17 ut./1 gol), Srbija U-21 (2 ut.)

Foto: Starsport

Uroš Lazić je tokom 2023. godine nosio opremu surduličkog Radnika

 

Ukoliko se navedene priče i obistine i dođe do selidbe mladog beka na Omladinski stadion, on će priliku za debi u dresu novog kluba imati već narednog vikenda u prolećnoj premijeri kada će OFK Beograd gostovati na stadionu FK ČSK-Pivara u Čelarevu, ekipi RFK Novog Sada 1921.

Navedeni susret na programu je u nedelju 25. februara sa početkom od 13 časova.

Treba podsetiti da je prvi ovosezonski meč dve ekipe pripao "romantičarima" koji su sa ubedljivih 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading