NEUSPEŠAN DEBI MIRALEMA SULEJMANIJA: "Studenti" razmontirali "dizelku" - Novobeograđani slavili u meču koji je zadovoljio i najprobirljivije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna sjajna fudbalska utakmica je odigrana u inđijskim "Lejama".

NEUSPEŠAN DEBI MIRALEMA SULEJMANIJA: "Studenti" razmontirali "dizelku" - Novobeograđani slavili u meču koji je zadovoljio i najprobirljivije!

Foto: FK železničar Inđija

Sa velim nestrpljenjem navijači inđisjkog Železničara očekivali su da u dresu svog voljenog kluba vide, verovatno i najveće pojačanje u istoriji, Miralema Sulejmanija koji je već u premiejrnom susretu pokazao svoje majstorstvo, ali je "dizelka" ipak pretrpela poraz.

 

Na stadionu Sportskog centra "Leje" u Inđiji, Žlezničar je ugostio novobeogradski Studentski grad i u susretu koji je mogao da zadovolji sve prisutne, domaćin je poražen rezultatom 3:2.

I pored činjenice da je meč imao prijateljski karakter viđena je fudbalska predstava koja je obilovala sjajnim potaezima, ali i borbenošću koja može biti svojstvena utakmicama koje donose odlučujuće bodove.

U takvom odnosu snaga na terenu gosti su se bolje snašli i stigli do zasluženog trijumfa.

Takođe treba napomenti da je Miralem Sulejmani svojim potezima "na petoparcu" pokazao da je istinski majstor fudbalske igre i da će biti ogromno pojačanje Železničara u nastavku prvenstvene trke.

Foto: FK železničar Inđija

"Studenti" slavili u Inđiji

 

Kada je reč o prolećnim borbama za bodove, Železničar iz Inđije na startu polusezone u okviru Srpske lige Vojvodina dočekuje Podunavac iz Belegiša.

Treba podsetiti da je "dizelka" trenutno drugoplasirana na tabeli sa četiri boda manje u odnosu na liderfa, GFK Sloven iz Rume.

 

 

Sa druge strane ekipa novobeogradskog Studentskog grada, prvi deo takmičenja u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana okončala je na devetoj poziciji sa svega šest bodova više u odnosu na Brodarac koji se nalazi u zoni ispadanja. U prvom prolečnom kolu "studenti" gostuju na Banjici gde će se na stadionu "Kralj Petar I" sastati sa ekipom Rada.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading