POVRATAK KUĆI: Fudbaler se vraća u rodni grad - ponovo će poneti dres omiljenih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.02.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler bi mogao biti "tas na vagi" koji će omogućiti klubu da ostvari svoj primarne ciljeve.

POVRATAK KUĆI: Fudbaler se vraća u rodni grad - ponovo će poneti dres omiljenih boja!

Foto: Starsport

Siniša Babić

Pred fudbalerima novosadske Mladosti GAT su ključni meseci tokom kojih bi klub trebao da ostvari primarni cilj, opstanak u okviru Prve lige Srbije.

 

U odlučujuće prolećne borbe popularni "gatovci" ulaze sa 14. pozicije i ostvarenim skorom od dve pobede i po devet remija i poraza i u ovom momentu imaju osam bodova manje u odnosu na gornjomilanovački Metalac koji se nalazi u zoni koja obezbeđuje opstanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

Kako bi formirali igrački kadar koji će biti kadar da ostvari primarni cilj, rukovodstvo Novosađana je tokom zimske pauze bilo izuzetno aktivno, a jedno od najvećih pojačanja stiglo je u poslednjim trenucima prelaznog roka.

Novi član "gatovaca" postao je Siniša Babić.

Reč je o isksusnom tridesettrogodišnjem ofanzivnom veznom fudbaleru koji može da odgovori zadacima i na krilnim pozicijama, a koji na "GAT Arenu" stiže iz redova kruševačkog Napretka.

Treba napomenuti da Babić poseduje i veliko internacionalno iskustvo s obzirom da je nastupao u Bosni i Hercegovini, Grčkoj, Uzbekistanu i Libiji.

Foto: FK Mladost GAT

Nova akvizicija "gatovaca" - Siniša Babić

 

- Siniša Babić:

Datum rođenja: 13. februar 1991. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: ofanzivni vezni

Igračka karijera: Vojvodina II (Novi Sad), Palić Koming (Palić), Slavija Srpsko Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Veternik (Veternik), Proleter (Novi Sad), Vojvodina (Novi Sad), Larisa (Grčka), Radnički (Niš), Krupa (Bosna i Hercegovina), Turon (Uzbekistan), Radnik (Surdulica), Al-Nasr Bengazi (Libija), Napredak (Kruševac)

Priliku za zvanični debi u dresu novog kluba Babić će imati već narednog vikenda kada će Mladost GAT u prolećnoj premijeri gostovati na užičkom stadionu "Radomir Antić" gde će odmeriti snagu sa ekipom GFK Slobode.

Treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom popularnih "era" minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading