PRELASKOM IZ PARTIZANA U ZVEZDU JE NAČINIO NEZAMISLIVO: Danas, u najboljim fudbalskim godinama dolazi da pomogne u BORBI ZA TITULU!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.02.2024

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njim u ekipi i nemoguće postaje ostvarivo.

PRELASKOM IZ PARTIZANA U ZVEZDU JE NAČINIO NEZAMISLIVO: Danas, u najboljim fudbalskim godinama dolazi da pomogne u BORBI ZA TITULU!

Foto: Starsport

Fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca takmiče se u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, a prvi deo šampionata okončali su na sedmoj poziciji sa (ne)nadoknadivih devet bodova zaostatka u odnosu na lidera GFK Sloven iz Rume.

 

Novobanovčani su tokom jeseni zabeležili skor od osam pobedai sedam poraza, a treba napomenuti da je ekipa na startu aktuelne takmičarske godine, u prva četiri susreta zabeležila isto toliko poraza, a kako se navedeno ne bi ponovilo, rukovodstvo je tokom zimske pauze bilo izuzetno aktivno na tržištu.

Zadigurno najveće pojačanje stiglo je u "minut do 12".

Naime, ekipa Omladinca iz Novih Banovaca u nastavak borbe za bodove ulazi osetno pojačana nekadašnjim fudbalerom Partizana i Crvene zvezde, kao i mnogobrojnih intostranih klubova, Jovanom Krnetom.

Reč je o iskusnom tridesetjednogodišnjem centralnom beku koji je pored dres beogradskih Večitih rivala, internacionalnu karijeru gradio u Ukrajini, Azerbejdžanu, Grčkoj i Crnoj Gori, a koji je prethodnih šest meseci proveo u redovima kulskog Hajduka 1912.

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Transfer bomba u Novim Banovcima - Jovan Krneta

 

- Jovan Krneta:

Datum rođenja: 4. maj 1992. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), Teleoptik (Zemun), Partizan (Beograd), Crvena zvezda (Beogad), Sopot (Sopot), Radnički 1923 (Kragujevac), Černomorec (Ukrajina), Zira (Azerbejdžan), Levadiakos (Grčka), Inđija (Inđija), Rudar Pljevlja (Crna Gora), Smederevo 1924 (Smederevo), Hajduk 1912 (Kula)

Reprezentativna karijera: Srbija U-18 (1 ut.), Srbija U-19 (5 ut.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Krneta će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Omladinca u derbiju kola dočekati OFK Kikindu. Navedeni meč biće odigran trećeg dana meseca marta, a treba podsetiti da su u prvom ovosezonskom duelu dve ekipe slavili Kikinđani rezultatom 2:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading