U MINUT DO 12: Crveno-beli angažovali dvojicu proverenih fudbalera - zacrtani ciljevi se moraju ostvariti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni ne pomišljaju da zacrtani klupski ciljevi, neće biti ostvareni.

U MINUT DO 12: Crveno-beli angažovali dvojicu proverenih fudbalera - zacrtani ciljevi se moraju ostvariti!

Foto: FK Napredak Medoševac

Fudbaleri Napretka iz Medoševca već sedam sezona u kontinuitetu članovi su Beogradske zone, a svi u mestu koje se nalazi u sklopu opštine Lazarevac, nadaj use da će crveno-beli i od naredne jeseni biti deo četvrtog ranga takmičenja u sprskoj prestonici.

 

Sastav iz Medoševca tokom prethodne jeseni je zabeležio skor od šest pobeda, isto toliko poraza i tri remija i sa 21 osvojenim bodom trenutno se nalaze na desetoj poziciji, koja po okončanju ligaškog dela takmičenja vodi u doigravanje za opstanak u zonskom takmičarskom rangu.

Kako bi u nastavku sezone što pre sačuvali aktuelni status i mirnije ušli u sam finiš takmičarske godine, rukovodstvo Napretka je bilo izuzetno aktivno tokom "zimske transfer pijace", a u psolednjim trenucima prelaznog roka, opremu crveno-belih boja zadužila su još dvojica fudbalera. 

Reč je o Marku Laziću i Marku Pavloviću.

Marko Lazić je dvadesetpetogodišnji fudbaler koji igra na poziciji krilnog napadača.

Igračku karijeru je započeo u redovima Čukaričkog u kojem je prošao kompletnu fudbalsku školu. Nakon toga zadužuje opremu Kolubare za koju nastupa četiri godine i stiče iskustvo igranjem u Srpskoj i Prvoj ligi Srbije, ispisuje i zlatne stranice najvećeg kluba u lazarevčkoj opštini plasmanom u Super ligu Srbije. Put ga dalje vodi u ekipu Trepče iz Kosovske Mitrovice, a poslednji klub za koji je nastupao pre dolaska u Napredak je Borac iz Lazarevca.

Foto: FK Napredak Medoševac

Marko Lazić

 

Marko Pavlović igra na poziciji defanzivnog veznog igrača i od njega se mnogo očekuje u predstojećoj polusezoni. 

Marko u Napredak dolazi iz Železničara iz Lajkovca, gde je u drugom mandatu proveo prvih šest meseci ove sezone. Sa samo 24 godine ima veliko iskustvo igranja u Zonskoj i Srpskoj ligi, a redom je nastupao za klubove TEK Sloga, pomenuti Železničar, OFK Kikindu i Zadrugar. Krase ga mirnoća u igri i siguran pas, a svakako treba istaći da je Marko i izuzetno kvalitetna osoba van terena.

Foto: FK Napredak Medoševac

Marko Pavlović

 

Priliku za debi u dresu novog kluba sva zimska pojačanja sastava iz Medoševca imaće u prolečnoj premijeri kada će Napredak na svom terenu dočekati sastav Zuca 2019. Navedeni susret na programu je drugog dana meseca marta, a treba podsetiti da su u pvom ovosezonskom duelu dve ekipe slavili fudbaleri Napretka rezultatom 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading