IZ NEMAČKE U ZEMUNELO: Mladi bek došao da pomogne u borbi za šampionski pehar!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.02.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje je stiglo.

IZ NEMAČKE U ZEMUNELO: Mladi bek došao da pomogne u borbi za šampionski pehar!

Foto: Starsport

Fudbaleri Teleoptika jesenji deo šampionata u okviru Srpske lige Beograd okončali su na trećoj poziciji sa bodom manje u odnosu na vodeći dvojac Zemun i Zvezdaru.

 

"Optičari" su ostvarili skor od deset pobeda, tri remija i dva poraza i u nastavku takmičarske godine će pokušati da stignu do šampionskog pehara i povratka u prvoligašku konkurenciju nakon pola decenije egzistiranja u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

Kako bi do navedenog cilja lakše došli, rukovodstvo Teleoptika je u samom finišu prelaznog roka angažovalo iskusnog Nenada Adamovića, a poslednje pojačanje u redove "optičara" stiže iz Nemačke.

Reč je o mladom dvadesetjdnogodišnjem desnom beku, koji može da odgovori i zadacima na drugoj strani terena, Bošku Triviću.

Foto: FK Teleoptik

 

 

Trivić je ponikao u fudbalskoj školi Partizana, a sada stiže u "Zemunelo" nakon šest meseci provedenih u nemačkoj u ekipi TSV Rajh/Leh koja se takmiči u petom stepenu nemačkog fudbala.

- Boško Trivić:

Datum rođenja: 6. janur 2003. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Partizan U-15 (Beograd), Partizan U-17 (Beograd), Teleoptik U-17 (Zemun), OFK Beograd U-17 (Beograd), Inđija U-19 (Inđija), Borac (Šajkaš), Omladinac (Novi Banovci), TSV Rajh/Leh (Nemačka), Teleoptik (Zemun)

Priliku za debi u dresu novog kluba Trivić će imati u prolećnoj premijeri kada će Teleoptik gostovati GSP Polet Dorćolu. Navedeni susret na programu je drugog dana meseca marta, a prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je trijumfom "oklopnika" rezultatom 2:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading