"DŽOKER" IZNENADIO AMERE! Pitali ga da sastavi NAJBOLJU PETORKU Evropljana! Ovo je bio njegov IZBOR!

Autor:

Sport

20.02.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U njoj su se našla dva reprezentativca Srbije.

"DŽOKER" IZNENADIO AMERE! Pitali ga da sastavi NAJBOLJU PETORKU Evropljana! Ovo je bio njegov IZBOR!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski košarkaš Nikola Jokić je bio u centru pažnje ovog vikenda na Ol-staru u Indijanapolisu, gde je učestvovao kao deo Zapadnog tima. Iako je njegov tim doživeo poraz, najbolji igrač Denvera je iskoristio priliku da se dobro zabavi i provede vreme sa kolegama iz NBA lige.

Jokić je proveo vreme sa Lebronom Džejmsom i, naravno, sa Lukom Dončićem, što je privuklo pažnju medija i navijača. On je takođe bio u centru pažnje zbog brojnih novinarskih pitanja na koja je odgovarao.

Interesantno je bilo čuti da "Džoker" smatra da bi Peđa Stojaković bio još bolji u današnjoj NBA košarci, kao i da je izabrao svoju najbolju petorku od košarkaša koji dolaze iz Evrope.

 

 

Na pitanje novinara da izabere najbolju petorku od aktivnih košarkaša koji dolaze iz Evrope, Jokić je brzo odgovorio. U svojoj petorci, pored sebe, izdvojio je Luku Dončića, Bogdana Bogdanovića, Daria Šarića i Nikolu Vučevića. Zanimljivo je što su svi nabrojani igrači sa prostora bivše Jugoslavije, što ukazuje na jak uticaj regiona na svetsku košarku.

Iako je srpski as doživeo kritike zbog poraza Zapada od Istoka, njegovo opušteno ponašanje i dobra atmosfera sa kolegama su privukli pažnju i simpatije publike. Navijači su imali priliku da vide drugu stranu Jokića van terena, što je dodatno ojačalo njegovu popularnost među ljubiteljima košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading