RUSI U POTERI ZA RAZGOLIĆENOM UKRAJINKOM: Došla na Crveni trg, podigla majicu i ispred crkve pokazala GOLE GRUDI! (VIDEO)

Autor:

Svet

21.02.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovog poteza koji je Lolita ponovo objavila ovih dana na društvenim mrežama ona je na poternici Rusije

RUSI U POTERI ZA RAZGOLIĆENOM UKRAJINKOM: Došla na Crveni trg, podigla majicu i ispred crkve pokazala GOLE GRUDI! (VIDEO)

Foto: x/daily star

Ukrajinska manekenka i zvezda Only Fans platforme Lolita Bogdanova (24) došla je 2021. godine ispred crkve na Crvenom trgu gde je u toplesu pozirala ponizivši zemlju s kojom je njena sada u ratu.

Zbog ovog poteza koji je Lolita ponovo objavila ovih dana na društvenim mrežama ona je na poternici Rusije.

Fotografije su razbesnele ruske zvaničnike i navele ih da pokrenu poteru za njom. Bogdanova je navodno potpisala sporazum da neće napuštati Rusiju dok se stvar ne istraži - ali slike objavljene na Instagramu pokazuju da je možda pobegla u SAD.


Žena, koja nastupa na Only Fans kao Lola Zeka, izvinila se svima koji su bili uvređeni kada su fotografije prvobitno objavljene, tvrdeći da ih nije ona postavila, navodi se u članku.

Međunarodna potraga Rusije za Bogdanovom dolazi kada su tvrdolinijaški lideri Kremlja pokrenuli novi talas optužbi protiv "neprijatelja" novog konzervativnijeg pravoslavlja Rusije, istovremeno pokušavajući da ućutkaju sveštenike koji pozivaju na mir u Ukrajini.

Only Fans platforma je u međuvremenu zauzela antiratni stav protiv Rusije zbog njene invazije na Ukrajinu 2022. godine, suspendujući naloge ruskih kreatora u skladu sa sankcijama uvedenim Moskvi.

Vest o lovu na Bogdanovu stigla je nekoliko dana nakon veoma sumnjive smrti Alekseja Navaljnog.

Američki mediji koji su preneli i ovu vest o Loliti Bogdanovoj ističu da je "jasno kao dan" da Navaljni nije slučajno umro, odnosno da predsednik Rusije Vladimir Putin sigurno ima nekakve veze s tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading